Last Updated on 16 juli 2020 by Admin

Werkt instagram niet meer? Heb je problemen waar je niet aan uit komt? Lees dan gerust verder in dit artikel. De meest voorkomende problemen komen hier aan het licht. Een simpele oplossing is vaak het geval waardoor je snel weer aan de slag kunt.

Ik kan instagram niet opstarten

Als je problemen hebt met het opstarten van instagram is het verstandig om de app volledig te verwijderen. Het kan namelijk voorkomen dat de app totaal niet meer opstart of dat elke keer als je de app start hij na 1 à 2 seconden weer crasht. Door de app te verwijderen wis je geen account gegevens.

Wanneer je de app weer opnieuw download hoef je alleen opnieuw in te loggen en kun je als het goed is weer aan de slag!

Ik kan niet inloggen

Kun je niet inloggen op instagram? Waarschijnlijk klopt dan je gebruikersnaam of wachtwoord niet. Als je je wachtwoord vergeten bent, vraag deze dan opnieuw aan.

In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er een storing plaats vind. Hierdoor is het korte tijd niet mogelijk om in te loggen.

Ik kan niet uploaden

Lukt het je niet om foto’s of video’s te plaatsen op instagram? Controleer dan of je wel een goede internetverbinding hebt met zowel een Wi-Fi netwerk of een 3G/4G netwerk. Dit is belangrijk om te kunnen uploaden naar instagram.

Spread the love

273 reacties op “Instagram werkt niet? Dit is wat je moet doen!

  • Wilma zegt:

   Mijn dochter kan geen foto’s plaatsen op Instagram. Ze gebruikt de WiFi in huis, net zoals alle anderen die het wel lukt. Ze heeft een Samsung mini 3 of 4. Het Instagram account installeren is wel gelukt. Mensen volgen lukt ook.

 1. Kimberly zegt:

  Al 2 weken melding kan overzicht niet vernieuwen. Account is niet verwijderd, gewoon nog te bezoeken door andere. App
  Opnieuw installeren geen zin……. wat is de oplossing??

  • DC zegt:

   Ik kan al een paar weken geen insta gebruiken zonder wifi?? Heeft iemand daar ook last van ? Heel irritant!!!!

 2. Sandra van Dijk zegt:

  Wat is dat toch met Instagram. Ik kan nu al een maand of twee mijn overzicht site van mijn Instagram account bereiken. Zeer irritant. Lukt allen via een omweg bv door in een reactie afkomstig van mij op naam in te klikken. Erg onhandig dus. Vraag me af of Instagram hier nog een keer wat aan doe . Heb nl ondekt niet de enige te zijn met dit probleem. Of te laten weten wat hier zelf aan te kunnen doen. Heb al van alles geprobeerd niks helpt! Wie weet hoe dit op te lossen! Probleem speelt zich enkel in de app af. Verwijderen en opnieuw installeren helpt niet.

 3. freeflamen zegt:

  wanneer ik naar mijn account ga staat er dat ik geen verbinding heb en ik kan niets meer zien buiten zo mijn bio, volgers, volgend, posts en profielfoto. Als ik op de home knop druk is het enige wat ik zie mijn verhaal en al de rest is leeg. ik heb dit sinds gisteren rond ongeveer 16u. Het is alleen op dat account, elk ander account dat ik heb kan ik gebruiken. Het vreemde is dat als je het account opzoekt met een ander account, dat je het kan vinden. Dus alleen via het account zelf kun je niets zien en doen. Ik heb al uitgelogd en ingelogd en al mijn telefoon heropgestart… maar geen verandering…

 4. Janita zegt:

  Jammer dat het niet meer werkt bij mij
  Van alles geprobeerd eerst zat de foto in de wacht kon niet plaatsen maar galerij zag Ik wel
  Nu geen enkele foto meer zichtbaar wat is er toch aan de hand.
  Jammer

 5. Sinfre zegt:

  Ik heb er dus ook last van! Als ik naar m’n eigen profiel wil gaan springt ie op zwart beeld.. en heb er al 2 dagen last van. Weet iemand misschien wat het kan zijn? Want insta geeft geen storing aan

  • Admin
   Admin zegt:

   Hoi Sinfre,

   Misschien kun je ons vertellen welke telefoon je gebruikt (model) en welke software versie je hebt?

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl

  • Michael zegt:

   Ik krijg steeds de melding kan overzicht niet vernieuwen ,ik heb alles al geprobeerd maar niks werkt het licht niet aan mij maar aan Instagram weet iem hoe ik mijn account terug aan de praat krijg want dit s al 3 dagen bezig

  • Demi van Beek zegt:

   Ik heb precies het zelfde al een aantal dagen.
   Weet iemand hier iets voor?

  • Merle zegt:

   Is hier een oplossing voor?
   Bij mij doet ie het al 3 dagen niet.
   Constant de melding er is een probleem opgetreden en kan overzicht niet vernieuwen

  • Yvonne zegt:

   graag hulp als ik naar mijn profiel ga krijg ik zwart beeld al een paar keer opnieuw geïnstalleerd. Zelfs extra account aangemaakt NIETS helpt. iPhone XR. Help❗️

 6. Stefanie Kemland zegt:

  Ik kan ook geen foto’s meer op mijn feed plaatsen. Net nieuw account voor het verkopen van kinderkleding, ik upload nieuwe foto’s, en na enkele minuten worden ze verwijderd 😞 hoe zou dit opgelost kunnen worden?

 7. Lieke zegt:

  Hallo, ik kan niet meer zien wie ik volg? geeft steeds aan dat insta de gebruikers niet kan laden en heb geen idee hoe ik dit weg krijg

  • Admin
   Admin zegt:

   Beste Engelina,

   Het kan zo zijn dat je Instagram een zogeheten “shadowban” heeft.
   Dat wil zeggen dat je Instagram account voor (een bepaalde tijd) is gebant.
   Vaak is dit na 24 of 48 uur weer over.
   Als dit niet over gaat, kijk eens of je Instagram’s helpcenter kan raadplegen.
   Als ook dat niet helpt zit er niets anders op dan een nieuw account aan te maken.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl

 8. Simone Huy zegt:

  Kan mijn foto’s niet meer uploaden! Ben beeldend kunstenaar en hou o.a. op IG mijn kopers op de hoogte… hoe kan dit opgelost worden?

 9. Admin
  Admin zegt:

  Instagram heeft recent een interne update uitgevoerd waardoor veel mensen ervaren dat ze geen foto’s meer kunnen plaatsen. Sommige accounts zijn door de update op non-actief gesteld.
  Het is aan Instagram om dit op te lossen.
  Door zoveel mogelijk contact met ze op te nemen, zullen ze dit probleem wellicht verhelpen en de beperking(en) opheffen.

  Met vriendelijke groet,
  Team Gebruikersnamen.nl

  • cynthia zegt:

   Heb al een paar keer gemaild naar Instagram dat je de foto’s niet kunnen plaatsen
   maar tot nu toe is nog altijd niet opgelost nog iemand met dit probleem aub

  • Irene zegt:

   O, bedankt Admin, eindelijk een oorzaak gevonden!! Ik kan sinds enkele weken ook geen foto’s meer plaatsen. Heeft instagram geen eigen helpdesk?

  • Admin
   Admin zegt:

   Hoi Irene,
   Instagram heeft een helpcenter waarmee je met je vragen terecht kan.
   Misschien kan je daar wat wijzer mee worden.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl

 10. Gerrie zegt:

  Yup, hier hetzelfde probleem! Kan niks meer plaatsen, ik kan wel naar mijn verhaal maar foto’s worden geweigerd. Hebben jullie een oude telefoon? Ik wel (7 jaar!) hij zal wel niet meer compatibel zijn… daar ga ik geen nieuwe voor kopen want hij doet het verder prima.

 11. Cindy Tiekstra zegt:

  Hoi,ik kan al bijna 48 uur geen foto’s meer uploaden op mijn instgram account wifi is prima. De app gedwongen stoppen helpt niet en opnieuw instaleren ook niet.

  • Kim zegt:

   Hoi cindy,
   Ik heb precies hetzelfde probleem. Ben jij al verder qua oplossing? Heb alles al geprobeerd maar helaas

  • Karin Verstijnen zegt:

   Ik heb hetzelfde probleem. Ik kan ze wel plaatsen via mijn mobiel maar niet op mijn tablet en computer.

  • Margret Baas zegt:

   Hoi Ik heb ook een probleem kan mij foto’s niet meer plaatsen erg vervelend ik ga deze app niet verwijderen ligt volgens mij aan instagram ik heb en tablet is 5 jaar oud werk prima.

 12. tijn janson zegt:

  Hoi , ik kon vroeger altijd mijn nieuwe foto delen op mijn story alleen sinds kort kan ik nergens meer mijn verhaal aanklikken, tips?

  • Jaleesa zegt:

   Ik kan geen fotos in mijn verhaal plaatsen. De ene keer lukt het ineens wel, maar nu de hele tijd al niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0