Werkt instagram niet meer? Heb je problemen waar je niet aan uit komt? Lees dan gerust verder in dit artikel. De meest voorkomende problemen komen hier aan het licht. Een simpele oplossing is vaak het geval waardoor je snel weer aan de slag kunt.

Ik kan instagram niet opstarten

Als je problemen hebt met het opstarten van instagram is het verstandig om de app volledig te verwijderen. Het kan namelijk voorkomen dat de app totaal niet meer opstart of dat elke keer als je de app start hij na 1 à 2 seconden weer crasht. Door de app te verwijderen wis je geen account gegevens.

Wanneer je de app weer opnieuw download hoef je alleen opnieuw in te loggen en kun je als het goed is weer aan de slag!

Ik kan niet inloggen

Kun je niet inloggen op instagram? Waarschijnlijk klopt dan je gebruikersnaam of wachtwoord niet. Als je je wachtwoord vergeten bent, vraag deze dan opnieuw aan.

In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er een storing plaats vind. Hierdoor is het korte tijd niet mogelijk om in te loggen.

Ik kan niet uploaden

Lukt het je niet om foto’s of video’s te plaatsen op instagram? Controleer dan of je wel een goede internetverbinding hebt met zowel een Wi-Fi netwerk of een 3G/4G netwerk. Dit is belangrijk om te kunnen uploaden naar instagram.

81 reacties op “INSTAGRAM WERKT NIET? Dit is wat je MOET doen!

 1. Jorn zegt:

  Als ik wil inloggen op Instagram staat er dat mijn account niet meer bestaat want hij is verwijderd en als ik een nieuw account wil maken staat er er is een probleem met uw verzoek.

 2. myren v zegt:

  ik krijg tijdens het inloggen(via de app) een foutmelding na meerdere keren verwijderen en opnieuw opstarten blijf ik het houden

 3. Anoniem zegt:

  Ik heb meerdere accounts op instagram. Ze werken allemaal maar als ik wil overschakelen naar mijn privé account geeft ie aanmelden js mislukt. Wat kan ik hier aan doen om weer op dit account te kunnen?

  • Wesley zegt:

   Ik heb problemen met instagram kan iemand mij helpen. Als je in het midden op het plusje druk om dan een foto ergens van te maken en dat op je profiel wil plaatsen dat werkt bij mij niet meer. Er staat nergens meer een balkje onder waar je aan kan klikken camera. Ik kan wel links boven in via mijn verhaal foto maken en in het verhaal zetten. Beetje raar. Zou iemand dit weten ? Danku gr wesley

  • Patje zegt:

   Misschien bij instellingen van je telefoon! Dan bij instagram je mobiele data aanzetten zodat je er gebruik van kan maken…werkte voor mij in ieder geval! ✌🏻

 4. AM zegt:

  Beste ,
  Iedere keer als ik insta aanklik valt hij na 8 sec weg.
  Nu zie ik dat ik de app zou moeten verwijderen. Klopt dat…?
  Maar raak ik dan niet mn hele feet en chatberichten kwijt.
  T is nl van mn bedrijfje en k moet er niet aan denken dat al mn foto’s dan ook weg zijn

 5. ann zegt:

  Hallo,
  Wanneer ik mijn webshop wil toevoegen aan instagram krijg ik een fout melding en staat er; ‘link niet toegestaan’ daar onder staat er ‘het lijkt erop dat je profiel een link bevat die niet is toegestaan. we restrict certain content and actions to protect our community. tell us if you think we made a mistake.’ Maar wanneer ik op ‘Tell us’ klik lijkt er eigenlijk helemaal niks te gebeuren.
  heeft u een idee wat ik moet doen?

 6. Sanne zegt:

  Hallo, als ik probeer inteloggen op mijn insta account staat er: “er is een probleem met je verzoek”. Weet je misschien hoe dit kan en hoe ik dit kan oplossen. Alvast dank.
  Groetjes: Sanne

  • Nico zegt:

   Hallo, ik heb dat dus ook met aanmelden dat er staat probleem met je verzoek, instagram benaderd via help centrum maar kunnen me niet helpen. Ik kan wel via internet maar niet via de instagram app inloggen. Weet iemand dit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *