Twitter Retweets Kopen8,99699,99

🏆
Echte Profielen

🔄
Navul Garantie

🚛
Snelle Levering

8,99699,99

AANKOOPBESCHERMING

100% niet-goed-geld-terug garantie op alle standaard producten!

INFLUENCER GECERTIFICEERD

Alle diensten zijn goedgekeurd door onze top influencers!

DIRECT OPGESTART

In de meeste gevallen wordt je bestelling meteen opgestart & geleverd.


Hee jij!

Wat zou je ervan vinden als…

  • ✅ je honderden tot duizenden retweets erbij krijgt op je account.
  • ✅ je account er direct populair uitziet.
  • ✅ je hierdoor veel échte volgers gaat aantrekken.

Koop vandaag nog retweets en geef je account een gigantische boost!

  • ✅ Maak je posts super aantrekkelijk. En laat het mogelijk VIRAL gaan!
  • ✅ Ben je gekochte retweets verloren? We vullen dit tot 30 dagen gratis aan!
🔐 Veilig anoniem betalen
👨🏻‍💻 Uitstekende klantenservice
💶 Niet tevreden = geld terug
cropped-GebruikersnamenIcon512x512-2.png

Gebruikersnamen Is Bekend Van:

Logo Nieuwsnl
Logo Radioguidefm
Logo MTSprout
Logo Dutchcowboys

Twitter retweets kopen voor je Twitter account.

Waarom zou je Twitter retweets moeten kopen?

Het kopen van retweets op je Twitter account kan een snelle boost geven aan de groei van je account. Door het kopen van retweets krijg je in één keer heel veel retweets erbij. Dit zorgt ervoor dat je account er direct heel populair uitziet.

Bedenk je maar eens dat als je een account met maar 2 retweets tegenkomt. Je zult hij of zij alleen maar volgen als deze daadwerkelijk heel interessant is. Terwijl iemand met 500 retweets ben je veel sneller geneigd te volgen als deze je een beetje interesseert. Dit is vaak de filosofie van mensen op Twitter. Het kopen van Twitter retweets trekt daarom ook échte retweets en volgers aan.

Kan mijn Twitter account hierdoor verbannen worden?

Als je besluit om Twitter retweets te kopen is het van groot belang dat je weet waar je aan toe bent. Volgens de overheid is niet illegaal om retweets op Twitter te kopen. Maar het is wel tegen de richtlijnen van Twitter zelf. In de kleine lettertjes beschrijven zij dat het gebruik van “third-party” programma’s niet toegestaan is. Dit zijn programma’s die je Twitter account kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld extra retweets.

De vraag is dan natuurlijk in hoeverre jij hiervoor aansprakelijk gesteld kunt worden. Maar aangezien jij nooit in aanraking komt met deze “third-party” programma’s is de kans dat je account verbannen wordt vrijwel nihil. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken.

Zijn gekochte Twitter retweets echte mensen?

Alle gekochte retweets worden geautomatiseerd aangestuurd. Dit noemen we zogenoemde “bots” (ofwel geprogrammeerde computer programma’s). Deze bots zijn in staat om massaal Twitter posts te retweeten. Hierdoor krijg je in één klap veel retweets erbij. De Twitter retweets die we naar je post sturen zijn dus voor 99% geen echte mensen.

Hoe snel kunnen gekochte Twitter retweets geleverd worden?

Doordat de gekochte retweets automatisch aangestuurd worden kunnen deze super snel geleverd worden. Het duurt ongeveer 24 tot 48 uur voordat de order opgestart is. Daarna kan het tot 72 uur duren voordat de retweets geleverd worden. Dit is super snel in vergelijking met wanneer je zelf bijvoorbeeld 500 mensen zou moeten vragen om jouw post te retweeten. Het is daarom een zeer toegankelijke en vaak ook goedkope manier om aan meer retweets te komen op Twitter.

Is het veilig om Twitter retweets te kopen?

Het kopen van Twitter retweets is bij ons 100% veilig. We hebben nooit meegemaakt dat klanten negatieve reacties gaven over bestellingen die zij hier deden. Betalen doe je geheel anoniem en in een beveiligde SSL omgeving.

Hoelang blijven Twitter retweets op mijn account staan?

Na je bestelling blijven je nieuwe retweets (in principe) voor altijd op je account staan. Helaas kan het toch voorkomen dat er een aantal wegvallen. Dit komt doordat Twitter regelmatig de eerdergenoemde “bots” verwijderd. Ben je retweets kwijt geraakt? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij deze gratis voor je kunnen aanvullen.

Wat zijn de nadelen van het kopen van Twitter retweets?

Het komt helaas voor dat Twitter besluit om een grote schoonmaak te houden. Dit is in het verleden een aantal keer gebeurd. Hierbij worden ‘spam’ accounts verwijderd van Twitter. Daardoor is het mogelijk dat je retweets verliest. De gekochte Twitter retweets bij Gebruikersnamen zijn echter altijd gegarandeerd met een 30 dagen refill garantie.

100% Tevredenheids Garantie embleem voor twitter retweets kopen

Heb ik garantie op mijn aankoop?

Ja! We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Dat betekent als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop. Je binnen 30 dagen 100% van je geld terug krijgt. Ben je dus niet tevreden? Neem dan contact met ons op en je krijgt zonder vragen je geld terug gestort. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel verwijderen van je account. Het is echter bij ons nog NOOIT voorgekomen dat een account is verwijderd. Dat maakt het kopen van Twitter retweets volkomen veilig.

Met welke methodes kan ik de Twitter retweets betalen?

Je kunt je Twitter retweets bij ons afrekenen met PayPal, iDeal, Bancontact, Creditcard, KBC/CBC, Sofort Banking, Bitcoin (via Coinbase) en meer. Je betaalt met Creditcard via PayPal. Dit doe je door bij afrekenen op PayPal te drukken en vervolgens de optie ‘betalen met creditcard’ selecteren in het scherm van PayPal.

Geen fan van Twitter? Bekijk dan één van onze andere mogelijkheden

Misschien ben je wel helemaal niet actief op Twitter, uiteraard is dat geen enkel probleem. Wij bieden honderden andere producten aan voor allerlei verschillende social media platformen. Zo kan je bijvoorbeeld likes kopen voor Instagram, je Tiktok account een automatische boost geven of meer abonnees op Youtube kopen.

Ja! Dit wil ik

Dit Is Wat Anderen Zeggen

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Ja! Dit wil ik
0