Instagram Story Views Kopen1,99799,99

🏆
Echte Profielen

🔄
Navul Garantie

🚛
Snelle Levering

#1 Best Seller in Instagram Stories
Anouk uit Nederland hebben dit recent gekocht.
Type views: 📖 Stories

1,99799,99

AANKOOPBESCHERMING

100% niet-goed-geld-terug garantie op alle standaard producten!

INFLUENCER GECERTIFICEERD

Alle diensten zijn goedgekeurd door onze top influencers!

DIRECT OPGESTART

In de meeste gevallen wordt je bestelling meteen opgestart & geleverd.


Over Dit Product

Hee jij!

Stel je eens voor dat…

  • ✅ je DUIZENDEN views erbij krijgt op je IGTV video’s.
  • ✅ je video er DIRECT populair uitziet.
  • ✅ je hierdoor ÉCHTE views en volgers gaat aantrekken.

Koop nu IGTV views en stuur ze binnen 10 MINUTEN naar je video’s!

  • ✅ Maakt je Instagram video SUPER aantrekkelijk voor nieuwe volgers.
  • ✅ Geeft je video een GIGANTISCHE boost!
  • GRATIS 30 dagen aanvulgarantie!
  • LET OP: je account MOET op openbaar staan en NIET privé.
🔐 Veilig anoniem betalen
👨🏻‍💻 Uitstekende klantenservice
💶 Niet tevreden = geld terug

Productdetails

 Kwaliteit

Hoge kwaliteit

 Levertijd

10 minuten

 Land

Wereldwijd

 Levering per dag

500.000 views

cropped-GebruikersnamenIcon512x512-2.png

Gebruikersnamen Is Bekend Van:

Logo Nieuwsnl
Logo Radioguidefm
Logo MTSprout
Logo Dutchcowboys

Instagram story views kopen voor je Instagram video’s.

Wil je views kopen voor stories of gewone posts?

Gebruik dan de onderstaande producten:

Waarom zou je Instagram story views moeten kopen?

Kopen van instagram views is een slimme tactiek om je account sneller te laten groeien. Niet alleen het kopen van volgers zorgt voor een populairder instagram account, maar ook het kopen van views. Doordat het algoritme van instagram ontdekt dat je account vaak bekeken video’s heeft, wordt je account sneller gevonden door andere mensen.

Bedenk ook maar eens dat een video met maar 8 of 9 views niet veel andere kijkers aantrekt. Dit terwijl een video met een paar duizend views juist wel de aandacht trekt. Mensen zijn namelijk geneigd om video’s te bekijken die al een hoop views hebben. Op deze manier beoordelen mensen of een video het kijken waard is of niet.

Kan mijn Instagram account hierdoor verbannen worden?

Als je besluit om instagram views te kopen is het belangrijk dat je de volgende informatie goed doorneemt. Het is volgens de Nederlandse wet niet verboden om views voor je instagram account te kopen. Het is wel belangrijk om te weten dat dit tegen de richtlijnen van instagram in gaat. In hun kleine lettertjes vind je namelijk terug dat je geen zogenoemde “third-party” programma’s mag gebruiken om je instagram account te beïnvloeden.

De vraag is hier in hoeverre jij hiervoor aansprakelijk bent. Het enige wat jij doet is van ons de instagram views kopen. Je komt dus niet in aanraking met deze “third-party” programma’s waardoor de kans dat je account verbannen wordt, vrijwel nihil is.

Zijn gekochte Instagram views echte mensen?

Wanneer je instagram views koopt voor je video’s, is het belangrijk om te weten dat dit geen echte mensen zijn die je video’s bekijken. In 99% van de gevallen zijn dit namelijk zogenoemde geautomatiseerde “bots”. Dit zijn geprogrammeerde computer programma’s die massaal aangestuurd kunnen worden waardoor jij in één keer heel veel views kunt ontvangen.

Hoe snel worden mijn gekochte Instagram story views geleverd?

Doordat de gekochte views automatisch aangestuurd worden kunnen deze super snel geleverd worden. Alle orders worden binnen 10 minuten verzonden. Vervolgens heb je alle views binnen enkele uren op je video ontvangen. Soms kan het iets lang duren omdat de server druk is. Als je na 12 uur nog niks hebt ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Dit alles is super snel in vergelijking met wanneer je zelf bijvoorbeeld 1.000 mensen zou moeten vragen om jou video te bekijken. Het is daarom een zeer toegankelijke en goedkope manier om aan meer views te komen op instagram.

Is het veilig om Instagram story views te kopen?

Het kopen van instagram story views is bij ons 100% veilig. We hebben nooit meegemaakt dat klanten negatieve reacties gaven over bestellingen die zij hier deden. Betalen doe je geheel anoniem en in een beveiligde SSL omgeving.

Hoelang blijven Instagram story views op mijn video staan?

Na je bestelling blijven je nieuwe views (in principe) voor altijd op je video staan. Helaas kan het toch voorkomen dat er een aantal wegvallen. Dit komt doordat Instagram regelmatig de eerdergenoemde “bots” verwijderd. Ben je views kwijt geraakt? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij deze gratis voor je kunnen aanvullen.

Wat zijn de nadelen van het kopen van Instagram story views?

Het komt helaas voor dat Instagram besluit om een grote schoonmaak te houden. Dit is in het verleden een aantal keer gebeurd. Hierbij worden vele ‘spam’ accounts verwijderd van Instagram. Daardoor is het mogelijk dat je views verliest. De gekochte Instagram views bij Gebruikersnamen zijn echter altijd gegarandeerd met een 30 dagen refill garantie.

Een ander mogelijk nadeel is dat Instagram viewers niet je post zullen liken of je profiel zullen volgen. Voor sommigen is dit een ideale uitkomst, omdat je dan zeker weet dat er geen vreemde dingen gebeuren op je profiel. Wil je echter wel volgers of likes erbij? Dan kun je dit makkelijk oplossen door Instagram volgers of likes te kopen.

100% Tevredenheids Garantie embleem

Heb ik garantie op mijn aankoop?

Ja! We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Dat betekent als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop. Je binnen 30 dagen 100% van je geld terug krijgt. Ben je dus niet tevreden? Neem dan contact met ons op en je krijgt zonder vragen je geld terug gestort. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel verwijderen van je account. Het is echter bij ons nog NOOIT voorgekomen dat een account is verwijderd. Dat maakt het kopen van Instagram views volkomen veilig.

Ja! Dit wil ik

Dit Is Wat Anderen Zeggen

Customer Reviews

Based on 4 reviews
75%
(3)
0%
(0)
25%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
A
Abbas Nazaripour (Leiden, NL)
Betrouwbaar en top service

👍snel service & betrouwbaar

S
SPO (Voorburg, NL)
Snel en betrouwbaar

Snelle levering, komt beloftes na. Aanrader!

A
Anoniem (Amsterdam, NL)

Ik ben heel erg tevreden met jullie

E
Ellen (Breda, NL)
Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Ja! Dit wil ik
0