Twitter Likes Kopen

8,99349,99

🏆
Echte Profielen

🔄
Navul Garantie

🚛
Snelle Levering

8,99349,99

AANKOOPBESCHERMING

100% niet-goed-geld-terug garantie op alle standaard producten!

INFLUENCER GECERTIFICEERD

Alle diensten zijn goedgekeurd door onze top influencers!

DIRECT OPGESTART

In de meeste gevallen wordt je bestelling meteen opgestart & geleverd.


Hee jij!

Wat zou je ervan vinden als…

  • ✅ je honderden tot duizenden likes erbij krijgt op je tweets?
  • ✅ je account er hierdoor direct populair uitziet?
  • ✅ je hierdoor veel échte likes en volgers gaat aantrekken?

Koop vandaag nog Twitter likes en geef je account een gigantische boost!

  • ✅ Maak je tweets super aantrekkelijk. En laat het mogelijk VIRAL gaan!
  • ✅ Ben je gekochte likes verloren? We vullen dit tot 30 dagen gratis aan!
🔐 Veilig anoniem betalen
👨🏻‍💻 Uitstekende klantenservice
💶 Niet tevreden = geld terug
cropped-GebruikersnamenIcon512x512-2.png

Gebruikersnamen Is Bekend Van:

Logo Nieuwsnl
Logo Radioguidefm
Logo MTSprout
Logo Dutchcowboys

Twitter likes kopen voor je Twitter account.

Waarom zou je Twitter likes moeten kopen?

Het kopen van likes (favorites) voor je Twitter account kan een snelle boost geven aan de groei van je account. Door het kopen van likes krijg je in één keer heel veel likes erbij. Dit zorgt ervoor dat je account er direct heel populair uitziet.

Bedenk je maar eens dat als je iemand met minimaal 1.000 likes per tweet tegenkomt. Je bent dan veel sneller geneigd deze te volgen. Dit is vaak de filosofie van mensen op Twitter. Het kopen van Twitter likes trekt échte likes en volgers aan.

Zijn gekochte Twitter likes echte mensen?

Alle gekochte likes worden geautomatiseerd aangestuurd. Dit noemen we zogenoemde “bots” (ofwel geprogrammeerde computer programma’s). Deze bots zijn in staat om massaal tweets te liken/favoriten. Hierdoor krijg je in één klap veel likes erbij. De Twitter likes die we naar je account sturen zijn dus voor 99% geen echte mensen.

Kan mijn Twitter account hierdoor verbannen worden?

Als je besluit om Twitter likes (favorites) te kopen is het van groot belang dat je weet waar je aan begint. Volgens de overheid is niet illegaal om likes op Twitter te kopen. Maar het is wel tegen de richtlijnen van Twitter zelf. In de kleine lettertjes beschrijven zij dat het gebruik van “third-party” programma’s niet toegestaan is. Dit zijn programma’s die je Twitter account kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld extra likes.

De vraag is dan natuurlijk in hoeverre jij hiervoor aansprakelijk gesteld kunt worden. Aangezien jij nooit in aanraking komt met deze “third-party” programma’s is de kans dat je account verbannen wordt vrijwel nihil. Dat maakt het kopen van Twitter likes volkomen veilig.

Hoe snel kunnen gekochte Twitter likes geleverd worden?

Doordat de gekochte likes automatisch aangestuurd worden kunnen deze super snel geleverd worden. Het duurt ongeveer 24 tot 48 uur voordat de order opgestart is. Daarna kan het tot 72 uur duren voordat de likes geleverd worden. Dit is super snel in vergelijking met wanneer je zelf bijvoorbeeld 1.000 mensen zou moeten vragen om jouw tweets te liken/favoriten. Het is daarom een zeer toegankelijke en goedkope manier om aan meer likes te komen op Twitter.

Is het veilig om Twitter likes te kopen?

Het kopen van Twitter likes is bij ons 100% veilig. We hebben nooit meegemaakt dat klanten negatieve reacties gaven over bestellingen die zij hier deden. Betalen doe je geheel anoniem en in een beveiligde SSL omgeving.

Hoelang blijven Twitter likes op mijn account staan?

Na je bestelling blijven je nieuwe likes (in principe) voor altijd op je account staan. Helaas kan het toch voorkomen dat er een aantal wegvallen. Dit komt doordat Twitter regelmatig de eerdergenoemde “bots” verwijderd. Ben je likes kwijt geraakt? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij deze gratis voor je kunnen aanvullen.

Wat zijn de nadelen van het kopen van Twitter likes?

Het komt helaas voor dat Twitter besluit om een grote schoonmaak te houden. Dit is in het verleden een aantal keer gebeurd. Hierbij worden ‘spam’ accounts verwijderd van Twitter. Daardoor is het mogelijk dat je likes verliest. De gekochte Twitter likes bij Gebruikersnamen zijn echter altijd gegarandeerd met een 30 dagen refill garantie.

100% Tevredenheids Garantie embleem voor Twitter favorites kopen

Heb ik garantie op mijn aankoop?

Ja! We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Dat betekent als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop. Je binnen 30 dagen 100% van je geld terug krijgt. Ben je dus niet tevreden? Neem dan contact met ons op en je krijgt zonder vragen je geld terug gestort. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel verwijderen van je account. Het is echter bij ons nog NOOIT voorgekomen dat een account is verwijderd. Dat maakt het kopen van Twitter likes volkomen veilig.

Met welke methodes kan ik de Twitter likes betalen?

Je kunt je Twitter likes bij ons afrekenen met PayPal, iDeal, Bancontact, Creditcard, KBC/CBC, Sofort Banking, Bitcoin (via Coinbase) en meer. Je betaalt met Creditcard via PayPal. Dit doe je door bij afrekenen op PayPal te drukken en vervolgens de optie ‘betalen met creditcard’ selecteren in het scherm van PayPal.

Klaar met Twitter? Bekijk dan één van onze andere mogelijkheden

Bijna jaarlijks staat er wel een nieuw social media platform op. Logisch natuurlijk dat je niet op elk platform actief bent. Gelukkig heeft Gebruikersnamen voor elk social media platform zijn eigen producten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij likes kopen voor Instagram of TikTok views kopen.

Ja! Dit wil ik

Dit Is Wat Anderen Zeggen

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Sumayyah Yildirim (Culemborg, NL)
Twitter x

Zeer goed 😊

F
Fenna (Utrecht, NL)
Snel geleverd

Top

Ja! Dit wil ik