YouTube Likes Kopen

1,491.139,99

🏆
Echte Profielen

🔄
Navul Garantie

🚛
Snelle Levering

#1 Best Seller in YouTube
C uit België, Natalie uit Nederland & 384 anderen hebben dit recent gekocht.
Type YouTube likes: Likes 👍

1,491.139,99

AANKOOPBESCHERMING

100% niet-goed-geld-terug garantie op alle standaard producten!

INFLUENCER GECERTIFICEERD

Alle diensten zijn goedgekeurd door onze top influencers!

DIRECT OPGESTART

In de meeste gevallen wordt je bestelling meteen opgestart & geleverd.


Over Dit Product

Hey YouTuber!

Stel je eens voor dat…

  • ✅ je honderden tot DUIZENDEN likes erbij krijgt op je video’s.
  • ✅ je kanaal er DIRECT populair uitziet.
  • ✅ je hierdoor veel ECHTE abonnees gaat aantrekken.

Koop nu nog likes en krijg ze binnen EEN UUR op je video ontvangen!

  • ✅ Maakt je video SUPER aantrekkelijk voor nieuwe abonnees!
  • GRATIS 30 dagen aanvulgarantie!
  • ✅ Binnen ENKELE MINUTEN verzonden!
  • ✅ LET OP: je video MOET op openbaar staan en NIET privé.
🔐 Veilig anoniem betalen
👨🏻‍💻 Uitstekende klantenservice
💶 Niet tevreden = geld terug

Productdetails

 Kwaliteit

Hoge kwaliteit

 Levertijd

1 uur

 Land

Wereldwijd

 Levering per dag

20.000 likes

cropped-GebruikersnamenIcon512x512-2.png

Gebruikersnamen Is Bekend Van:

Logo Nieuwsnl
Logo Radioguidefm
Logo MTSprout
Logo Dutchcowboys

YouTube likes kopen voor je YouTube video’s.

Waarom zou je YouTube likes moeten kopen?

Als je youtube likes koopt voor je YouTube video’s kun je je kanaal vele malen sneller laten groeien. Dit heeft ermee te maken dat het kopen van likes op je video’s zorgt voor veel meer zichtbaarheid. Je youtube video’s worden dan simpelweg veel beter gevonden. Vervolgens zorgt deze zichtbaarheid voor meer nieuwe abonnee’s. En je raadt het vast al… een groter YouTube kanaal trekt op zijn beurt weer nog meer abonnee’s aan. Een zogenoemd sneeuwbal effect.

YouTube Likes kopen opteller

Het kopen van likes op je YouTube video’s kan daarom een zeer slimme strategie zijn om je youtube kanaal sneller te laten groeien.

Kan mijn YouTube kanaal hierdoor verbannen worden?

Wanneer je besluit om YouTube likes te kopen, is het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Het is volgens de overheid namelijk niet illegaal om likes voor je YouTube video’s te kopen. Maar houdt wel in gedachte dat dit tegen de richtlijnen van YouTube in gaat. YouTube verbiedt namelijk zogenoemde “third-party” programma’s.

De vraag is in hoeverre jij hier schuldig aan bent. Het enige wat jij hoeft te doen is te betalen voor de likes. Je stuurt de likes niet zelf via een zogenoemde “third-party” programma naar je video’s. De kans is dus vrijwel nihil dat jouw YouTube kanaal hierdoor verbannen zal worden.

Zijn gekochte YouTube likes echte mensen?

De accounts die jouw YouTube video’s liken zijn in 99% van de gevallen geautomatiseerde robots. Dit zijn dus geen echte mensen. Deze robots kunnen namelijk massaal in één keer aangestuurd worden om een bepaalde video te liken, bijvoorbeeld die van jou.

Hoe snel kunnen gekochte YouTube likes geleverd worden?

Doordat de gekochte likes automatisch aangestuurd worden kunnen deze super snel geleverd worden. Alle orders worden binnen 10 minuten verzonden. Soms kan het iets lang duren omdat de server druk is. Als je na 12 uur nog niks hebt ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Dit is super snel in vergelijking met wanneer je zelf bijvoorbeeld 1.000 mensen zou moeten vragen om jou video te liken. Het kopen van YouTube likes is daarom een zeer toegankelijke en goedkope manier om meer populariteit voor je YouTube kanaal op te wekken.

Is het veilig om YouTube likes te kopen?

Het kopen van YouTube likes is bij ons 100% veilig. We hebben nooit meegemaakt dat klanten negatieve reacties gaven over bestellingen die zij hier deden. Betalen doe je geheel anoniem en in een beveiligde SSL omgeving.

Hoelang blijven YouTube likes op mijn video staan?

Na je bestelling blijven je nieuwe likes (in principe) voor altijd op je video staan. Helaas kan het toch voorkomen dat er een aantal wegvallen. Dit komt doordat YouTube regelmatig de eerdergenoemde “bots” verwijderd. Ben je likes kwijt geraakt? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij deze gratis voor je kunnen aanvullen.

Wat zijn de nadelen van het kopen van YouTube likes?

YouTube likers zullen nooit abonnees worden. Dit omdat ze alleen worden aangestuurd om je video’s te liken. Als je echter ook YouTube abonnees wilt dan kun je die ook kopen. Je dient dit in een aparte bestelling te doen, omdat je voor elke bestelling een unieke link moet opgeven.

Het komt ook wel eens voor dat YouTube een schoonmaak houdt en nepaccounts verwijderd. Daardoor is het mogelijk dat je likes verliest. De gekochte YouTube likes bij Gebruikersnamen zijn echter altijd gegarandeerd met een 30 dagen refill garantie.

100% Tevredenheids Garantie embleem

Heb ik garantie op mijn aankoop?

Ja! We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Dat betekent als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop. Je binnen 30 dagen 100% van je geld terug krijgt. Ben je dus niet tevreden? Neem dan contact met ons op en je krijgt zonder vragen je geld terug gestort. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel verwijderen van je account. Het is echter bij ons nog NOOIT voorgekomen dat een account is verwijderd. Dat maakt het kopen van YouTube likes volkomen veilig.

Op welke manieren kan ik de YouTube likes kopen?

Je kunt je YouTube likes kopen bij ons met PayPal, iDeal, Bancontact en Creditcard. Je betaalt met Creditcard via PayPal. Dit doe je door bij afrekenen op PayPal te drukken en vervolgens de optie ‘betalen met creditcard’ selecteren in het scherm van PayPal.

Ja! Dit wil ik

Dit Is Wat Anderen Zeggen

Customer Reviews

Based on 77 reviews
88%
(68)
8%
(6)
3%
(2)
1%
(1)
0%
(0)
C
Customer (Antwerp, BE)

Zeer snel en goed

J
John van Kasperen (Weert, NL)
Geweldig

Goed geregeld

n
nanko meuken (Heerenveen, NL)
Super

Was super had besteld annkwamen eig meteen binnen top dit

H
Henk Dekkers (Velsen, NL)
The wonder of you

Betrouwbaar bedrijf en goede service

S
Shiv Toekw (Amsterdam, NL)
Die heb ik goed ontvangen

Goed ontvangen

C
Customer (Amsterdam, NL)
Snelle levering

No drops

Ja! Dit wil ik