YouTube Reacties Kopen12,99532,99

🏆
Echte Profielen

🔄
Navul Garantie

🚛
Snelle Levering

12,99532,99

AANKOOPBESCHERMING

100% niet-goed-geld-terug garantie op alle standaard producten!

INFLUENCER GECERTIFICEERD

Alle diensten zijn goedgekeurd door onze top influencers!

DIRECT OPGESTART

In de meeste gevallen wordt je bestelling meteen opgestart & geleverd.

100% NIET-GOED-GELD-TERUG GARANTIE


Over Dit Product

Hee jij!

Stel je eens voor dat… 

  • ✅ je tientallen tot HONDERDEN reacties erbij krijgt op je video’s.
  • ✅ je kanaal er DIRECT populair uitziet.
  • ✅ je hierdoor veel ECHTE abonnees en viewers gaat aantrekken.

Koop vandaag nog reacties en stuur ze in 10 MINUTEN naar je video!

  • ✅ Maakt je YouTube video’s levendig en aantrekkelijk!
  • GRATIS 30 Dagen Aanvulgarantie!
  • ✅ Volledige CONTROLE over wat er in de reacties komt te staan!
  • LET OP: je video MOET op openbaar staan en NIET privé.
🔐 Veilig anoniem betalen
👨🏻‍💻 Uitstekende klantenservice
💶 Niet tevreden = geld terug

Productdetails

 Kwaliteit

Hoge kwaliteit

 Levertijd

1 uur

 Land

Verenigde Staten

 Levering per dag

500 reacties

cropped-GebruikersnamenIcon512x512-2.png

Gebruikersnamen Is Bekend Van:

Logo Nieuwsnl
Logo Radioguidefm
Logo MTSprout
Logo Dutchcowboys

YouTube reacties kopen (relevant) voor je YouTube video’s. Dit zijn hoogwaardige reacties, geschreven door ons, super relevant voor je video.

Waarom zou je YouTube reacties moeten kopen?

Het kopen van YouTub e reacties kan je video’s en kanaal een grote boost geven. Door in één klap tientallen tot honderden reacties naar je YouTube video’s te sturen, zorg je ervoor dat deze veel beter gevonden worden. Daarnaast geeft een groot aantal reacties aan dat je video’s het kijken waard zijn.

Denk maar eens na over het volgende… een video die nog maar 1 reactie heeft is niet heel aantrekkelijk om te bekijken toch? Terwijl een video met honderden reacties direct meer aanspreekt. Simpelweg omdat anderen zo vaak op de video gereageerd hebben. Mensen zijn veel sneller geneigd om een video te kijken die meer reacties heeft.

Wat houdt “relevant” in?

Relevant houdt in dat wij de reacties voor jou schrijven aan de hand van wat voor video jij plaatst. We zorgen dat de reacties relevant op jouw video zijn. Gaat jouw video over een review van Harry Potter en de gevangenen van Azkaban, dan zorgen wij dat jouw reacties daar ook over gaan. Super chill dus!

Het schrijven van reacties is een arbeidsintensief werk. Vandaar dat ze door ons geschreven reacties iets duurder zijn dat onze standaard reacties. Maakt het je niet per se uit wat voor soort reacties je op je video krijgt? Kies dan voor onze willekeurige YouTube reacties.

Kan mijn YouTube kanaal hierdoor verbannen worden?

Wanneer je besluit om YouTube reacties te kopen voor je video’s, is het van groot belang dat je weet waar je aan toe bent. Het is volgens de Nederlandse overheid niet verboden YouTube reacties te kopen. Belangrijk om te weten is, is dat dit wel tegen de richtlijnen van YouTube in gaat. In de kleine lettertjes van youtube staat namelijk dat je geen gebruik mag maken van zogenoemde “third-party” programma’s om je account te beïnvloeden.

Nu is de vraag natuurlijk in hoeverre jij hiervoor aansprakelijk gesteld wordt. Het enige wat jij doet is de YouTube reacties kopen waardoor je nooit in contact komt met dergelijke “third-party” programma’s. Dat jouw YouTube kanaal verbannen wordt is dus heel erg onwaarschijnlijk. Je kunt er vanuit gaan dat er niks geks zal gebeuren.

Zijn gekochte YouTube reacties echte mensen?

Bij het kopen van YoutUbe reacties is het belangrijk om te weten dat de reacties die je krijgt niet van echte mensen afkomstig zijn. Er zijn dus geen fysieke mensen die op je video’s reageren. Dit wordt voor 99% allemaal aangestuurd door zogenoemde geautomatiseerde “bots” (geprogrammeerde computer programma’s). Deze bots kunnen namelijk massaal tegelijk aangestuurd worden waardoor je in één keer heel veel reacties kunt ontvangen. De tekst van de reacties is relevant door ons gemaakt! Dit geeft je video een enorme boost, omdat je reacties dus volledig passen bij je video.

Wat voor soort reacties ontvang ik op mijn video?

De reacties die je ontvangt zullen over het algemeen Engelstalig zijn geschreven. Als je video in het Nederland is, zullen wij uiteraard je reacties in het Nederlands schrijven. Daarnaast zullen de profielen Engelse namen bevatten. Engels is de tweede meest gesproken taal ter wereld en in Westerse landen de meest gesproken taal. Je kunt er dus vanuit gaan dat het ontvangen van Engelstalige reacties positief bijdraagt aan je video.

De reacties kiezen wij zelf, waardoor de reacties super relevant voor je video zijn. Wil je liever zelf bepalen wat er in de reacties komen te staan? Kies dan voor YouTube reacties op maat en schrijf de reacties zelf!

Hoe snel kunnen gekochte YouTube reacties geleverd worden?

Doordat de gekochte reacties automatisch aangestuurd worden kunnen deze heel erg snel geleverd worden. Het is dus vaak een kwestie van een aantal uur voordat je je gekochte reacties ontvangen hebt. Het is daarom een zeer toegankelijke en vaak ook goedkope manier om aan meer reacties te komen op YouTube.

Is het veilig om YouTube reacties te kopen?

Het kopen van YouTube reacties is bij ons 100% veilig. We hebben nooit meegemaakt dat klanten negatieve reacties gaven over bestellingen die zij hier deden. Betalen doe je geheel anoniem en in een beveiligde SSL omgeving.

Hoelang blijven YouTube reacties op mijn video staan?

Na je bestelling blijven je nieuwe reacties (in principe) voor altijd op je video staan. Helaas kan het toch voorkomen dat er een aantal wegvallen. Dit komt doordat YouTube regelmatig de eerdergenoemde “bots” verwijderd. Ben je reacties kwijt geraakt? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij deze gratis voor je kunnen aanvullen.

Wat zijn de nadelen van het kopen van YouTube reacties?

Accounts die YouTube reacties plaatsen zullen nooit je video liken of abonnees worden. Dit omdat ze alleen worden aangestuurd om op je video’s te reageren. Als je echter ook YouTube likes, views en abonnees wilt dan kun je dit ook kopen. Je dient dit in een aparte bestelling te doen, omdat je voor elke bestelling een unieke link nodig hebt.

Het komt ook wel eens voor dat YouTube een schoonmaak houdt en nepaccounts verwijderd. Daardoor is het mogelijk dat je reacties verliest. De gekochte YouTube reacties bij Gebruikersnamen zijn echter altijd gegarandeerd met een 30 dagen refill garantie.

100% Tevredenheids Garantie embleem

Heb ik garantie op mijn aankoop?

Ja! We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Dat betekent als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop. Je binnen 30 dagen 100% van je geld terug krijgt. Ben je dus niet tevreden? Neem dan contact met ons op en je krijgt zonder vragen je geld terug gestort. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel verwijderen van je account. Het is echter bij ons nog NOOIT voorgekomen dat een account is verwijderd. Dat maakt het kopen van YouTube reacties volkomen veilig.

Op welke manieren kan ik de YouTube reacties kopen?

Je kunt je YouTube reacties kopen bij ons met PayPal, iDeal, Bancontact, Creditcard, KBC/CBC, Sofort, Bitcoin (via Coinbase) en meer. Je betaalt met Creditcard via PayPal. Dit doe je door bij afrekenen op PayPal te drukken en vervolgens de optie ‘betalen met creditcard’ selecteren in het scherm van PayPal.

Ja! Dit wil ik

Dit Is Wat Anderen Zeggen

Customer Reviews

Based on 1 review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
100%
(1)
C
Customer (Amsterdam, NL)
Heb voor 10 betaald en kreeg maar 3

Ook gaan de nl views vreselijk traag maar traag is beter dan neppe views

Ja! Dit wil ik
0