YouTube Dislikes Kopen15,99579,99

🏆
Echte Profielen

🔄
Navul Garantie

🚛
Snelle Levering

Type YouTube likes: Dislikes 👎

15,99579,99

AANKOOPBESCHERMING

100% niet-goed-geld-terug garantie op alle standaard producten!

INFLUENCER GECERTIFICEERD

Alle diensten zijn goedgekeurd door onze top influencers!

DIRECT OPGESTART

In de meeste gevallen wordt je bestelling meteen opgestart & geleverd.

Over Dit Product

Productdetails

 Kwaliteit

Hoge kwaliteit

 Levertijd

1 uur

 Land

Wereldwijd

 Levering per dag

200 dislikes

cropped-GebruikersnamenIcon512x512-2.png

Gebruikersnamen Is Bekend Van:

Logo Nieuwsnl
Logo Radioguidefm
Logo MTSprout
Logo Dutchcowboys

YouTube dislikes kopen voor je YouTube video’s.

Waarom zou je YouTube dislikes moeten kopen?

Als je YouTube dislikes koopt voor je YouTube video’s kun je het algoritme van YouTube video’s beïnvloeden. Dit heeft ermee te maken dat het kopen van dislikes op je video’s ervoor zorgt dat video’s anders gaan ranken in het YouTube algoritme. Zo kan het juist voor minder aandacht zorgen.

Het kopen van dislikes op je YouTube video’s kan daarom een zeer slimme strategie zijn om je YouTube kanaal of dat van een ander te beïnvloeden.

Kan mijn YouTube kanaal hierdoor verbannen worden?

Wanneer je besluit om YouTube dislikes te kopen, is het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Het is volgens de overheid namelijk niet illegaal om dislikes voor je YouTube video’s te kopen. Maar houdt wel in gedachte dat dit tegen de richtlijnen van YouTube in gaat. YouTube verbiedt namelijk zogenoemde “third-party” programma’s.

De vraag is in hoeverre jij hier schuldig aan bent. Het enige wat jij hoeft te doen is te betalen voor de dislikes. Je stuurt de dislikes niet zelf via een zogenoemde “third-party” programma naar je video’s. De kans is dus vrijwel nihil dat jouw YouTube kanaal hierdoor verbannen zal worden.

Zijn gekochte YouTube dislikes echte mensen?

De accounts die jouw YouTube video’s disliken zijn in 99% van de gevallen geautomatiseerde robots. Dit zijn dus geen echte mensen. Deze robots kunnen namelijk massaal in één keer aangestuurd worden om een bepaalde video te disliken, bijvoorbeeld die van jou of van een ander.

Hoe snel worden mijn gekochte YouTube dislikes geleverd?

Doordat de gekochte dislikes automatisch aangestuurd worden kunnen deze super snel geleverd worden. Alle orders worden binnen 10 minuten verzonden. Soms kan het iets lang duren omdat de server druk is. Als je na 12 uur nog niks hebt ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Het kopen van YouTube dislikes is daarom een zeer toegankelijke en goedkope manier om minder populariteit voor je YouTube kanaal op te wekken.

Is het veilig om YouTube dislikes te kopen?

Het kopen van YouTube likes is bij ons 100% veilig. We hebben nooit meegemaakt dat klanten negatieve reacties gaven over bestellingen die zij hier deden. Betalen doe je geheel anoniem en in een beveiligde SSL omgeving.

Hoelang blijven YouTube dislikes op mijn video staan?

Na je bestelling blijven je nieuwe dislikes (in principe) voor altijd op je video staan. Helaas kan het toch voorkomen dat er een aantal wegvallen. Dit komt doordat YouTube regelmatig de eerdergenoemde “bots” verwijderd. Ben je dislikes kwijt geraakt? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij deze gratis voor je kunnen aanvullen.

Wat zijn de nadelen van het kopen van YouTube dislikes?

YouTube dislikers zullen iets anders doen. Ze worden bijvoorbeeld nooit abonnees. Dit omdat ze alleen worden aangestuurd om je video’s te disliken. Als je echter ook YouTube abonnees wilt dan kun je die ook kopen. Je dient dit in een aparte bestelling te doen, omdat je voor elke bestelling een unieke link moet opgeven.

Het komt ook wel eens voor dat YouTube een schoonmaak houdt en nepaccounts verwijderd. Daardoor is het mogelijk dat je dislikes verliest. De gekochte YouTube dislikes bij Gebruikersnamen zijn echter altijd gegarandeerd met een 30 dagen refill garantie.

100% Tevredenheids Garantie embleem

Heb ik garantie op mijn aankoop?

Ja! We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Dat betekent als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop. Je binnen 30 dagen 100% van je geld terug krijgt. Ben je dus niet tevreden? Neem dan contact met ons op en je krijgt zonder vragen je geld terug gestort. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel verwijderen van je account. Het is echter bij ons nog NOOIT voorgekomen dat een account is verwijderd. Dat maakt het kopen van YouTube dislikes volkomen veilig.

Op welke manieren kan ik de YouTube dislikes kopen?

Je kunt je YouTube dislikes kopen bij ons met PayPal, iDeal, Bancontact en Creditcard. Je betaalt met Creditcard via PayPal. Dit doe je door bij afrekenen op PayPal te drukken en vervolgens de optie ‘betalen met creditcard’ selecteren in het scherm van PayPal.

Ja! Dit wil ik

Dit Is Wat Anderen Zeggen

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Ja! Dit wil ik
0