Last Updated on 26 oktober 2020 by Admin

Wil jij meer YouTube abonnees krijgen op jouw YouTube kanaal? Dan is het verstandig om direct deze slimme methodes door te nemen. Hiermee kun je je YouTube kanaal sneller laten groeien. Waar wacht je dus nog op? Lees direct verder!

Waarom meer YouTube abonnees krijgen?

Allereerst is het van belang om te weten waarom je meer abonnees op je YouTube kanaal wilt hebben. Is het om je bedrijf te promoten, wil je simpelweg beginnen met vloggen en meer over jezelf vertellen of wil je andere bijvoorbeeld iets leren?

Door hier onderscheid in te maken kun je gerichter te werk gaan met het genereren van YouTube abonnees. Als je voor jezelf bepaald hebt waarom je meer YouTube abonnees wilt, kunnen we verder naar de volgende stap.

Op welke manieren kun je YouTube abonnees krijgen? Dit zijn 10 manieren!

1. Plaats je YouTube gebruikersnaam gratis op onze website.

Door gratis een account aan te maken op onze website kun je heel snel en gemakkelijk je YouTube gebruikersnaam plaatsen. Dit heeft als groot voordeel dat onze website maandelijks duizenden keren wordt bezocht, waardoor je YouTube account in de spotlight komt te staan. Andere mensen zoeken jou, en jij kan andere mensen vinden.

2. Maak je YouTube profiel compleet.

Denk hierbij aan een goed logo, een banner, de beschrijving van je kanaal, je website, etc. Dit is belangrijk om een goede indruk te wekken bij potentiële nieuwe abonnees. Zij willen graag weten waar zij op abonneren. Maak dit dan ook in een oogopslag duidelijk.

3. Plaats interessante video’s.

Dit spreekt natuurlijk voor zich maar helaas blijkt dit in de praktijk toch best lastig. Dit heeft er namelijk mee te maken dat de video’s op je kanaal moeten aansluiten op wat je abonnees graag willen zien. Maar helaas is dit niet altijd even duidelijk. Ben dan ook niet bang om te vragen aan je abonnees wat zij graag willen zijn. Natuurlijk heb jij het heft in eigen hand en maak je natuurlijk graag wat je zelf leuk vind. Maar het is wel belangrijk om enigszins de mening van je kijkers mee te nemen. Zij zijn natuurlijk het publiek waarvoor je het allemaal doet.

4. Interacteer met je abonnees.

Het is belangrijk om bereikbaar te zijn voor je publiek. De meeste kijkers bouwen namelijk een enorme band met jou op. Het is daarom jammer als je vervolgens niet op hun vragen terugkomt. Doe dit dan ook dagelijks en maak hier een routine van zodat je kijkers ook daadwerkelijk een connectie voelen.

5. Werk samen met andere YouTubers.

Door samen video’s op te nemen met andere YouTubers kun je veel meer nieuwe mensen bereiken. Houd hierbij wel rekening dat je contact zoekt met YouTubers die ongeveer evenveel of iets meer abonnees hebben dan jou. Zij zijn waarschijnlijk het meest geïnteresseerd in een samenwerking met jou.

6. Gebruik andere social media accounts.

Door je andere social media accounts in te zetten kun je YouTube kanaal gemakkelijk promoten. Plaats bijvoorbeeld een bericht op facebook en vraag je vrienden deze te delen. Of plaats een foto op instagram en vraag mensen hierop te reageren en te liken voor meer bereik.

7. Adverteer op facebook of instagram.

Naast het gratis plaatsen van een bericht op je eigen social media accounts, kun je ook betaald adverteren via deze sociale kanalen. Het kost je wat maar het zorgt voor een enorm bereik in korte tijd.

8. Betaal voor een shoutout.

Een andere betaalde manier om snel meer YouTube abonnees te krijgen is het betalen van een andere grote YouTuber voor een shoutout. Dit betekent dat hij of zij jou noemt in een van zijn of haar video’s tegen een betaling.

9. Zet je YouTube kanaal onderaan in je e-mails.

Je zult natuurlijk af en toe wel eens e-mail verzenden. Als je vervolgens onderaan in je e-mails je YouTube kanaal zet, is dit een principe makkelijke gratis reclame. Het zal je niet super veel opleveren maar elke abonnee telt.

10. Koop YouTube abonnees.

Het kopen van YouTube abonnees kan een strategie zijn om je kanaal sneller te laten groeien. Hierdoor kan je snel over de 1.000 abonnees komen.

Is het slim om YouTube abonnees te kopen?

Jazeker. Het kopen van YouTube abonnees kan een tactische beslissing zijn om sneller te groeien. Niet zo zeer dat je wat hebt aan neppe YouTube abonnees maar ze zorgen wel voor een bepaalde status en aanzien. Iemand die veel meer YouTube abonnees heeft, wordt direct als betrouwbaar gezien. Hierdoor is de kans veel groter dat een onbekend iemand op jouw kanaal gaat abonneren.


Je YouTube Kanaal Groeien Met Duizenden Abonnees?

Spread the love

32 reacties op “YouTube Abonnees Krijgen? 10 Tips Voor Gratis YouTube Abonnees!

 1. @.hans_frietuurvet zegt:

  Kunnen jullie abonneren op mijn YouTube kanaal ik hat eerst 1000 abonnees maar ben gehackt dus nu maar 2🥺🥺 Dus help me alsjeblieft

 2. hans_frietuurvet zegt:

  Halo ik wil heel graag YouTube abonnees wat ik doe een wedstrijd met mijn vriend maar hij heeft 10k abonnees en ik maar 2 dus kunnen jullie mij helpen

 3. Michel Homminga zegt:

  Hallo,

  willen jullie abonneren op mijn kanaal. Op mijn youtube kanaal geef ik gitaarles voor beginners tot gevorderd. Ook komen diverse andere onderwerpen aan de orde zoals homerecording, het analyseren van solo`s of liedjes, besprekingen over gitaren en alles wat er bij komt kijken. Kortom een veelzijdig youtube kanaal voor de gitarist en/of muzikant!

  https://www.youtube.com/channel/UC56mFDG-P4AcDO3T8G6YpHg

  • Admin zegt:

   Beste Juul sniekers,

   Je kunt hier YouTube abonnees kopen vanaf 25 abonnees.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0