Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling geleverd is?
Voor een actueel overzicht van de levertijden van alle producten verwijzen we je naar levertijden.
Kan ik als bedrijf of influencers volgers, etc. bij jullie kopen?
Ja dat kan gewoon! Omdat wij niet gevestigd zijn in Nederland, maar in Engeland.

Echter wil de ACM (Autoriteit Consument & Markt Nederland) het gebruik van nep-likes en nep-reviews ontmoedigen en vorderen daarom het klantenbestand van verschillende social media bedrijven. Doordat wij in Engeland zijn gevestigd vallen wij buiten hun toezicht, en kun je er vanuit gaan dat wij deze gegevens NIET met de ACM zullen delen.

Mocht je er toch niet helemaal zeker van zijn… Dan kun je gelukkig bij ons óók een ruim aanbod aan echte social media diensten vinden.

Ik heb YouTube abonnees besteld, maar ik heb ze nog niet allemaal gekregen, of het gaat heel langzaam. Klopt dit?
Het komt voor dat er tijdens de levering even een pauze wordt ingelast. YouTube abonnees worden met 25 abonnees per dag geleverd. Dit om de kwaliteit van je kanaal te waarborgen. Als we alle abonnees in een keer naar je kanaal zouden sturen, dan zou dit opvallen. En dan zouden de abonnees onmiddellijk verwijderd worden door YouTube. Een pauze is dus heel normaal. Uiteindelijk zal je alle abonnees krijgen.
Ik heb YouTube views besteld, en deze vallen steeds weg. Klopt dit?
YouTube vindt het leuk om soms je views niet direct zichtbaar te maken. Dit komt omdat ze eerste de views moeten “verifiëren”. Het kan dan zijn dat de views wel zichtbaar zijn in YouTube studio, maar nog niet aan de voorkant. We vragen je om minstens een dag te wachten totdat de views ook aan de voorkant zichtbaar zijn.
Ik heb Instagram volgers besteld. Maar ik heb ze nog niet allemaal gekregen, of ik krijg ze heel langzaam. Klopt dit?
Het kan voorkomen dat er tijdens de levering een pauze wordt ingelast. Instagram volgers worden met 1000 volgers per dag geleverd. Dit om de kwaliteit van je account te waarborgen. Als we alle volgers in een keer naar je account zouden sturen, dan zou dit opvallen. En dan zouden de volgers onmiddellijk verwijderd worden door Instagram. Een pauze is dus heel normaal. Uiteindelijk zal je alle volgers krijgen.
Ik ben volgers/abonnees verloren. Wat nu?
Er kunnen twee dingen gebeuren. Tijdens het leveren verlies je wat volgers/abonnees. Deze worden gewoon aangevuld totdat het bestelde aantal is geleverd.

Het kan ook voorkomen dat je volgers/abonnees verliest nadat de levering is voltooid. Stuur dan een bericht naar ons en we vullen de verloren volgers/abonnees weer gratis aan. Dit geldt ook op views en likes. Op al onze bestellingen zit namelijk 30 dagen aanvul garantie. Dit betekent dus dat als je volgers verliest binnen 30 dagen, we deze weer gratis aanvullen voor je.

Gebruikt Enzoknol ook jullie diensten?
We zullen nooit aan anderen vertellen wie onze diensten gebruiken. Echter kunnen wij wel zeggen dat wij nog nooit een bestelling hebben gehad van Enzoknol. Wel zien we regelmatig influencers en andere bekende mensen een bestelling op ons platform plaatsen. Het is dus heel normaal, ook voor influencers om volgers en abonnees bij ons te kopen.
Waarom heb ik nog geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling?
Na iedere bestelling op onze website krijg je automatisch een bevestiging per e-mail toegestuurd. Het kan zijn dat deze e-mail is beland in je spambox. Controleer ook of je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd. Is dit allemaal niet het geval? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
Kan ik een bestelling nog veranderen of annuleren?
Als je je bestelling afgerond hebt kunnen we helaas niks meer veranderen of annuleren.
Hoe kan ik betalen?
Klik hier om onze betaalmethoden te bekijken.
Hoe kan ik een product retourneren?
Klik hier om onze retourprocedure te bekijken.
Hoe kan ik een klacht indienen?
Klik hier om onze klachtenprocedure te bekijken.
Hoelang zit er garantie op jullie producten?
Klik hier om ons garantiebeleid te bekijken.
Kan ik een BTW factuur krijgen van mijn bestelling?
Ja dat kan. Neem even contact met ons op en we sturen je de BTW factuur door.
Hoe verwijder ik mijn account op gebruikersnamen.nl?
Zorg dat je ingelogd bent en ga vervolgens naar je profielpagina. Scroll hier helemaal naar onder totdat je de optie “account verwijderen” ziet. Klik hierop en bevestig je verwijdering. Let op: deze actie is niet terug te draaien.
Wat moet ik doen als ik onvrijwillig op deze website geplaatst ben?
Neem zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij het betreffende account direct kunnen verwijderen.
Mijn vraag staat hier niet bij, kan ik contact met jullie opnemen?
Ja dat kan. Je kunt ons benaderen via WhatsApp of email. Ga naar de contactpagina voor onze contactgegevens.