Last Updated on 21 juni 2022 by Admin

Wil je een twitter account aanmaken maar heb je geen idee hoe of waar je dit moet doen? Wij helpen je in dit artikel op weg om vandaag nog je eigen twitter account te starten. In een aantal simpele stappen ben je vandaag nog online op twitter en kun je in een mum van tijd nieuwe Twitter volgers naar je account halen.

2 manieren

  1. Via de internet browser op je computer
  2. Via een app op je mobiele telefoon

1. Twitter account aanmaken op je computer

Om een twitter account aan te maken navigeer je eerst naar deze pagina. Je krijgt dan het bovenstaande scherm te zien. Vul hier je naam, telefoonnummer of e-mailadres en een wachtwoord in en klik op “registreren”.
Indien je bij de vorige stap je e-mailadres hebt ingevuld kun je optioneel hier je telefoonnummer invoeren en visa versa. Dit is geen verplichte stap en kun je overslaan door op het linkje “overslaan” te klikken.
Verzin een gebruikersnaam voor je account, je kunt deze stap voor nu ook overslaan als je nog wat langer wilt nadenken over een naam.
Je account is aangemaakt maar nog niet helemaal klaar. Klik op “laten we beginnen” om naar de volgende stap te gaan.
Kies hier waar je geïnteresseerd bent. Welke onderwerpen vind je interessant? Op basis hiervan zoekt twitter mensen voor je uit om te volgen. Druk vervolgens op “doorgaan”.
Om je tijdlijn te personaliseren kun je alvast een aantal mensen gaan volgen. Selecteer de personen die je interesseren en klik op “volgen en doorgaan”.
Je account is aangemaakt! Klik op “laten we beginnen”.
De allerlaatste stap is om aan te geven of je eventueel meldingen wilt ontvangen van twitter. Hierna is je account succesvol afgerond. Vergeet niet je account te verifiëren met je e-mailadres indien je deze had opgegeven. Dit doe je door op het linkje in de e-mail te klikken die je van twitter hebt ontvangen.

2. Twitter account aanmaken op je mobiele telefoon

Download allereerst de twitter app en start deze op. Je zult dan vervolgens dit scherm zien. Druk hier op “ga van start” om een twitter account aan te maken.
Vul je naam in en je telefoonnummer of e-mailadres. Druk vervolgens op “volgende”.
Bevestig hier je zojuist ingevulde gegevens door op “registreren” te drukken.
Bedenk een wachtwoord voor je account en ga verder.
Synchroniseer eventueel de contacten van je telefoon of druk op “niet nu”.
Selecteer een aantal interesses. Op basis van deze interesses kan twitter interessante mensen voor je vinden.
Om je tijdlijn te vullen kun je alvast een aantal mensen volgen. Selecteer de mensen die je interessant vind en druk onderaan op “volgen“.
Je krijgt nu een scherm te zien over meldingen van twitter. Selecteer “meldingen toestaan” of “nu overslaan”. Je account is nu succesvol aangemaakt.

Proficiat! Je hebt een twitter account aangemaakt. Nu is het tijd dat je zo snel mogelijk jouw Twitter profiel voorziet van volgers.

Twitter volgers kopen

Het kopen van Twitter volgers kan een enorm slimme strategie zijn om snel veel volgers op je Twitter profiel te krijgen. Het is een volkomen legale en veilige manier om jouw Twitter profiel snel te voorzien van meer volgers.

Wij wensen je er heel erg veel plezier mee! 🙂

Spread the love

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0