Last Updated on 16 februari 2021 by Admin

Werkt snapchat bij jou niet? Ondervind je problemen en kom je er maar niet aan uit? Dan zit je bij dit artikel helemaal goed. De meest voorkomende problemen worden hier in het kort toegelicht met een simpele oplossing. Lees dus snel verder zodat je weer verder kunt met snapchatten!

Ik kan snapchat niet opstarten

Heb je problemen bij het opstarten van de snapchat app? Start je de app maar gebeurt er niks? Of opent het beginscherm maar crasht de app binnen enkele seconden?

Probeer dan het volgende. Verwijder de snapchat app (je zult geen gegevens verliezen). Installeer de app opnieuw. Dit zou eventuele problemen als het goed is direct moeten verhelpen.

Ik kan niet inloggen

Lukt het je niet om in te loggen op snapchat? Hoogstwaarschijnlijk klopt dan je gebruikersnaam of wachtwoord niet. Indien je je wachtwoord vergeten bent, vraag deze dan opnieuw aan.

Ook kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat er een storing plaats vind. Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk om in te loggen.

Ik kan geen snapchats versturen

Lukt het niet om snaps te versturen? Controleer dan of je goed verbonden bent met een Wi-Fi netwerk of een 3G/4G netwerk. Alleen als je een stabiele internet verbinding hebt kun je snaps sturen naar je vrienden.

Wil jij meer leren over Snapchat? Bekijk dan hier de Snapchat handleiding voor beginners. Ideaal voor wie net begint met Snapchat.


Je Snapchat Boosten Met Honderden Volgers?

Aanbieding!
3,99129,99
Spread the love

75 reacties op “Snapchat Werkt Niet? Dit Is Wat Je Moet Doen!

 1. Quirine zegt:

  Ik kan geen link toevoegen want dan blijft ie alleen maar laden en werkt gewoon niet. Heb Snapchat al gesloten enz maar lukt nogsteeds niet. Iemand tips?

 2. Jimmy heymans zegt:

  Snapchat en Facebook willen niet starten op mijn nieuwe gsm cat s62 pro.
  Ik heb het al verschillende keren opnieuw geïnstalleerd maar het lukt niet. 🙁

  De Facebook lite wel.

 3. Koen zegt:

  Als ik Snapchat wil openen dan zegt ie dat ik camera toegang moet toestaat in instellingen maar als ik er vervolgens op klik dan kan ik het nergens veranderen

  • Amina zegt:

   Ik worden steeds er uit gegooid op elk account van snap. Als ik een nieuw account aan maak wordt ik er binnen een paar seconden weer uit gegelogd en dat staat er opnieuw vernieuwen. Heb geen apps die Snapchat kunnen verstoren of iets dergelijks. Als ik inlog op mn snap op een andere telfoon doet deze het wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0