Last Updated on 16 april 2020 by Admin

Wil je direct weten of er een snapchat storing is? Dan ben je hier op de juiste pagina aangekomen. Hier vind je direct wat er aan de hand is met snapchat.

Hebben andere ook last van een storing op snapchat?

Door te onderzoeken of andere mensen ook last hebben van een storing op snapchat, kun je controleren of er misschien iets aan de hand is. Er is een handige website waarop je dit kunt checken.

Klik hier om direct te bekijken of er een storing is op snapchat >>

Wat moet ik doen als er een snapchat storing is?

Wanneer er een storing is opgetreden, wordt snapchat meestal snel geïnformeerd. Hierdoor is het probleem meestal binnen een halfuur tot een uur opgelost. Naast het melden van de storing hoef je in principe niks meer te doen.

Wil jij meer leren over Snapchat? Bekijk dan hier de Snapchat handleiding voor beginners. Ideaal voor wie net begint met Snapchat.

Spread the love

6 reacties op “Is er een SNAPCHAT STORING? Klik HIER voor meer informatie!

 1. Yana zegt:

  Ik werd ineens uitgelogd uit mijn account, mijn telefoonnummer en e-mail zijn niet meer gelinkt aan mijn account dus ik kan mijn wachtwoord niet wijzigen, snapchat blokkeert iedereen van mijn lijst, en snapchat zelf zegt ook als ik wil inloggen dat het account niet bestaat.

 2. Deboer zegt:

  Ik kan me Snapchat zomaar zonder reden niet meer ik er staat geen verbinding wanneer ik wil inloggen maar als k een nieuw account maak kan t wel en contact nemen met Snapchat helpt voor geen meter ik wil me account in

  • Admin zegt:

   Beste Deboer,

   Wij kunnen je hier helaas ook niet meer verder helpen. Hopelijk vind je toch nog ergens een oplossing voor je probleem!

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0