Last Updated on 16 april 2020 by Admin

Iedereen maakt wel eens fouten. Zo kan het ook gebeuren dat je een snapchat naam hebt gekozen die je eigenlijk helemaal niet zo leuk vind achteraf. Hoe verander je deze dan? Op deze pagina leg ik je uit wat mogelijk is!

Snapchat naam veranderen? Dit zijn de mogelijkheden!

Helaas moet ik je nu al vertellen dat het veranderen van je snapchat naam niet mogelijk is op snapchat. Of deze functie ooit nog zal komen is niet duidelijk. Wel is het mogelijk om je account te verwijderen en vervolgens een nieuw account aan te maken. Helaas heeft dit wel het nadeel dat je iedereen opnieuw zult moeten toevoegen.

Wil jij meer leren over Snapchat? Bekijk dan hier de Snapchat handleiding voor beginners. Ideaal voor wie net begint met Snapchat.

Spread the love

21 reacties op “Wil jij je SNAPCHAT NAAM VERANDEREN? Dit is HOE!

  • Admin zegt:

   Beste Aton_Julie_VdH_Shw,

   Helaas is het door Snapchat nog steeds niet mogelijk om je snapnaam te veranderen. Volgens Snapchat heeft dat te maken met bepaalde veiligheidsredenen.
   Je zult dus echter nog steeds eerst je account moeten verwijderen, en dan een nieuw account moeten aanmaken.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl

 1. Floor zegt:

  Weet er iemand hoe ik mijn schermnaam verander? Als ik het verander ben ik de engiste die het kan zien de andere mensen zien mijn oude naam?

 2. cedric Morren zegt:

  Mijn gebruikersnaam bestaat nog op snapchat maar mijn emailadres is niet meer te vinden en mijn wachtwoord neemt hij niet meer aan. Er staan exhter veel stories op mijn snapchat. Hoe geraak ik hier nog aan

  • Admin zegt:

   Beste Ris,

   Je kunt een nieuw wachtwoord opvragen. Misschien lukt het dan wel.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

 3. serr.i zegt:

  Hallo ik heb 3 jaar geleden een sc account aangemaakt, als ik mijn naam wijzig hoe gebruikers me kunnen zien lukt dit niet me vriendinnen kunnen dit wel en ik niet je ziet gewoon mijn sc account naam hoewel ik niet die maar het naam er wil zetten hoe mensen me junnen herkennen op sc. Ik heb het opnieuw gefownload enal maar het lukt niet?

  • Admin zegt:

   Beste Serr.i,

   Je kunt alleen een nieuwe snapchat gebruikersnaam krijgen door een compleet nieuw account aan te maken.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

 4. xomientje zegt:

  hallo, ik had een nieuwe snapchat aangemaakt, omdat ik mijn oude vergeten was, maar inmiddels weet ik dat wewer. hoe kom ik dan weer in mijn oude cnapchat

  • Admin zegt:

   Beste xomientje,

   Dan moet je op je nieuwe snapchat account uitloggen zodat je weer kunt inloggen op je oude.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

  • Admin zegt:

   Beste Gucci_kaoutar,

   Als je je wachtwoord én e-mailadres niet meer weet is het helaas niet mogelijk je account terug te krijgen.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

  • Admin zegt:

   Beste Desitoof,

   Dat is zeker mogelijk, om welke snapchat naam gaat het?

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0