Last Updated on 15 februari 2021 by Admin

Je kent het wel… je wilt een nieuw TikTok account aanmaken. Je hebt alleen totaal geen idee hoe je dit account moet noemen. Tussen al die TikTok namen die er al zijn… wat is nou echt een leuke TikTok naam om voor jou te gebruiken?

En met welke TikTok naam krijg je veel volgers op je TikTok account? Je begint vervolgens na te denken, maar alleen de raarste dingen komen in je op. Geen nood! Wij helpen je in 9 stappen een handje verder.

Leuke TikTok namen verzinnen in 9 stappen

Om leuke TikTok namen te verzinnen, die je helpen om TikTok famous te worden, kun je van onderstaande 9 stappen gebruik maken. Door deze stappen uit te voeren kun je snel en gemakkelijk een leuke TikTok naam bedenken die bij jouw idee past.

 1. Waar gaat het account over dat je wilt maken? Schrijf 3 kernwoorden op rondom dit onderwerp. Gebruik deze kernwoorden als rode draad door jouw denkproces.
 2. Wordt het een persoonlijk TikTok account waarbij duidelijk is dat jij de eigenaar bent? Voeg dan wellicht je voorletter, voornaam of achternaam toe.
 3. Maak gebruik van bijvoeglijke naamwoorden in je gebruikersnaam om je naam “kracht” te geven (klik hier voor een grote lijst).
 4. Zorg dat je gebruikersnaam eenvoudig is en dat anderen deze goed kunnen onthouden. Dit maakt echt een groot verschil naarmate je bekender wordt.
 5. Zorg dat je gebruikersnaam gemakkelijk uit te spreken is. Zo wordt mond tot mond reclame makkelijker.
 6. Probeer eens een andere taal. Gebruik Google Translate voor vertalingen van de woorden in je gebruikersnaam.
 7. Laat je gebruikersnaam rijmen zodat deze bij iedereen direct blijft hangen. Zeker handig als je op de TikTok for you pagina komt.
 8. En… controleer of de gebruikersnaam die je in gedachte hebt nog beschikbaar is. Niet alleen op TikTok. Kijk ook op Instagram, Facebook en YouTube. En Google ook eens naar deze naam zodat je zeker weet dat deze origineel genoeg is en nog nergens anders gebruikt wordt.
 9. Heb je eenmaal een account aangemaakt, dan is een goede volgende stap om TikTok volgers te kopen.

Dit waren 9 stappen om een goed begin te maken voor je TikTok naam. De tips hieronder zullen je er nog meer bij helpen.

Bedenk wat voor content je precies wilt maken

Dit is ongetwijfeld de eerste stap die je moet nemen. Tenzij je weet met welke specifieke inhoud je te maken hebt, zul je geen geschikte naam kunnen vinden. Dit komt omdat je naam en biografie een beeld geven van wat je bent en wat de fans van je verwachten.

Met andere woorden, je TikTok naam geeft in één oogopslag weer waar je account over gaat. Niemand zal een tweede blik geven op TikTok namen die nergens voor staan.

Daarom moet je deze eerste tip echt altijd volgen. Het is van het grootste belang voor het succes op TikTok.

Zet je gedachten op een rijtje

De vorige stap werpt al licht op hoe je de TikTok namen kunt kiezen op basis van wat je met je account wilt gaan doen.

Dus als je eenmaal weet waar je account over gaat, (zakelijk, persoonlijk of privé) is het nu tijd om met woorden te spelen en tot de beste naam te komen.

Maar hoe doe je dit precies?

De beste manier is om verschillende versies van de relevante naam als grap te schrijven. Of geef er een ironisch tintje aan. Dit betekent dat je zoveel mogelijk opties op een rijtje zet voordat je er een kiest die je leuk vindt.

Schrijf alles op wat je te binnen schiet! Hoe gek het ook klinkt.

Mocht je geen inspiratie hebben, dan kun je altijd een namen-generator gebruiken.

Kies 3 leuke TikTok namen uit

Nadat je alle namen hebt opgeschreven is het belangrijk dat je een keuze maakt.

Als je een lijst hebt met 100 namen. Dan zijn er altijd wel 2 of 3 die eruit springen.

Kies daaruit de beste en gebruik die.

De naam is al gekozen, wat nu?

Als je een naam hebt die je wilt gebruiken maar die al gekozen is, kun je met behulp van leestekens een unieke naam maken.

Je hoeft dit echter niet altijd te doen. Soms hebben de TikTok namen die van jou lijken al een slechte reputatie en wil je er niet mee geassocieerd worden.

Op andere momenten hebben die namen al een belangrijke aanhang en kunnen ze zorgen dat je niet zo goed op zal vallen. Op zulke momenten is het verstandiger om toch nog even aan de slag te gaan om iets anders te verzinnen. Volg de bovenstaande stappen dan gewoon opnieuw. 

Door deze tips toe te passen zal het ook voor jou mogelijk zijn om een leuke naam te kiezen uit de vele mogelijke soorten TikTok namen. Leuke TikTok namen hebben een grotere kans om ook meer likes op TikTok te krijgen. Kies daar je naam met zorgvuldigheid. 

Het is echt belangrijk dat je goed nadenkt over de naam, het speelt namelijk een belangrijke rol bij het succes van je account.

Geef je nieuwe gebruikersnaam een boost

Veel TikTok influencers maken gebruik van het kopen van TikTok volgers. Dit helpt ze om hun nieuwe account een boost te geven. Het is een eenvoudige en snelle manier om meer echte volgers aan te trekken.

Veel plezier met het verzinnen van je TikTok namen!


Je TikTok Profiel Laten Groeien Met Duizenden Volgers?

Aanbieding!
0,991.899,99
Aanbieding!
1,991.899,99
Aanbieding!
1,991.859,99
Aanbieding!
3,991.759,99
Spread the love
Dit bericht werd gepost in Blog en getagt .

19 reacties op “Leuke TikTok Namen? Dit is Hoe Je een Originele Naam Verzint!

  • Admin zegt:

   Hoi Aymee,

   Wellicht van een idool, of van iets wat je zelf erg leuk vindt. Als je bijvoorbeeld paarden heel leuk vindt, kan je daar iets omheen verzinnen.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl

  • Admin zegt:

   Beste Nikola en Vienna,

   Heb je de namen generator hierboven al gebruikt?
   Hier enkele ideeën:
   Viennola
   Viennikola
   Nikonna
   Nikienna

   Succes ermee!

   Groetjes,
   Team Gebruikersnamen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0