Goeie service

4,0 rating
18 januari 2020

Snelle levering en belooofd wat het zegt.

Daniel

10.000 views gekocht

5,0 rating
18 januari 2020

Goede klantenservice. Hele fijne communicatie en snel geleverd.

Anoniem

Heel goed en chill

5,0 rating
11 januari 2020

Gaat super snel alles

Sarah

Beste van allemaal

5,0 rating
7 januari 2020

Ik heb verschillende site’s gebruik van gemaakt voor instagram volgers en deze site letterlijk beste van allemaal. Snelle reactie, duidelijk antwoorden en realistische volgers. Absoluut aanrader

Tevreden klant

Ondanks wegvallen volgers, zeer tevreden

5,0 rating
3 januari 2020

Oke, laat mij even heel duidelijk uitleggen wat deze service precies doet. Het is namelijk niet zo dat je zonder wat te doen ineens een super populair profiel hebt, in tegenstelling wat misschien hierboven staat. Het is wel zo dat je profiel er een stuk aantrekkelijker uitziet en dáárdoor veel nieuwe volgers aantrekt.
Voor een profiel van een bekende influencer hebben wij volgers en likes besteld. Dit om het profiel aantrekkelijker te maken. Er zullen vrij snel volgers wegvallen, hiervan waren wij op de hoogte. Wat veel andere mensen doen is wachten op de volgers, en dit werkt niet. Onze influencer is zelf zeer actief op Instagram, en daardoor konden we snel echte volgers aantrekken. We hebben misschien uiteindelijk niet hetzelfde aantal echte volgers erbij gekregen als dat we hebben gekocht, maar we hebben wel een enorme boost in engagement gekregen en een nieuwe stroom aan échte volgers.
Dat maakt het dat deze dienst 100% onze investering waard is.

R. Hoopmans

TikTok volgers gekocht

5,0 rating
3 januari 2020

Jeeeeeej!!! Superblijjj

Shirley

Soms vallen er wat abonnees weg.

5,0 rating
3 januari 2020

In het begin duurde het even, omdat er maar 25 abonnees per dag bij komen en er wat abonnees wegvielen. Maar mij werd verteld dat dit gewoon normaal is. En het klopt, de bestelling was uiteindelijk volledig geleverd. Top!

Anoniem

Instagram volgers gekocht

5,0 rating
31 december 2019

Snelle levering. In het begin duurde het even voordat het opgestart was. Maar daarna ging het vrij vlot. Ik ben blij met de aankoop. Er vielen wel wat volgers weg, maar eze werden weer snel aangevuld. Top service! Ik bestel zeker nog een keer.

Matthias

Top service!

5,0 rating
29 december 2019

De levering verliep vrij vlot. Eindelijk kan ik nu mijn kanaal monetisen.

Maarten

Zakelijke account

5,0 rating
27 december 2019

Voor een zakelijk account hadden we wat extra volgers nodig. Dit om meer exposure op Social Media te krijgen. Gebruikersnamen levert een prima service. We hebben goed persoonlijk contact gehad alvorens we tot beslissing zijn over gegaan. In de toekomst zullen we zeker weer gebruik maken van de diensten van Gebruikersnamen. Bedankt!

Bernd

Ook Je YouTube, Instagram of Twitter Account een Boost Geven?

Aanbieding!
18,00 9,95