Last Updated on 29 december 2019 by Admin

Wil jij je kik account verwijderen? Ga naar https://ws.kik.com/delete, vul je account gegevens in en klik op “GO!” om je account te verwijderen. Let op dat je je dit via je e-mailadres nog moet bevestigen.

Kik account verwijderen in 5 korte stappen

 1. Ga naar https://ws.kik.com/delete.
 2. Vul je kik gebruikersnaam in.
 3. Vul je e-mailadres in die gekoppeld is aan je kik account.
 4. Klik de groene knop “GO!”.
 5. Je ontvangt nu een bevestigingsmail of je je account daadwerkelijk wilt verwijderen. Klik op de link in deze e-mail om de verwijdering van je account definitief te maken.

Liever je kik account deactiveren? Klik dan hier.

Spread the love

37 reacties op “KIK ACCOUNT VERWIJDEREN? Dit is PRECIES wat je moet doen!

 1. Allie zegt:

  Ik heb mijn oude kik verwijderd. Vreemd genoeg blijft mijn voormalige kik gebruikersnaam zichtbaar bij 1 vriend. Het aantal dagen dat ik op kik zit telt ook nog gewoon door als zij mij opzoekt. Komt dat omdat zij nog steeds een gesprek van ons in haar lijst heeft staan? Ik heb bij anderen nagevraagd, maar die kunnen mij met geen mogelijkheid meer vinden. Dat duidt er dan weer op dat de verwijdering wel goed is gegaan… I am confused now

  • Admin zegt:

   Beste Allie,

   Mijn suggestie zou zijn om bij jouw vriend eens te vragen of hij het gesprek wilt verwijderen en wat er dan gebeurt.
   Misschien ben je dan wel niet meer zichtbaar.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl

 2. B2 zegt:

  Vraagje: heb mijn kik account zonder gesprekken erop, die had ik daarvoor al gedelete, van Iphone afgegooid, toen weerKik app erop gezet en zag dat een van mijn vrienden in de app naar voren kwam met foto en eronder ‘nothing yet’..
  Betekent dit dat degene wat gestuurd heeft terwijl ik eraf was of is dit standaard? Ik kon verder niks lezen of zien van andere vrienden

  • Admin zegt:

   Hallo B2,

   Bedankt voor je vraag.

   Het betekent dat je nog geen gesprek met die persoon hebt gehad. Dus dit is standaard.

   Ik hoop dat je vraag hiermee is beantwoord.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl

 3. Roy zegt:

  Als ik mijn kik acount definitief verwijderd word ik dat automatisch uit alle openbare groepen gezet? Als ik via iemand anders acount inlog zie ik mijn ouwde acount nog steeds in de groep staan klopt dit?

 4. Rianne zegt:

  Wil een oud account verwijderen maar heb alleen emailadres geen gebruikersnaam.
  Hoe kan ik achter de gebruikersnaam komen zodat ik die oude kan verwijderen en toch een nieuwe kan aanmaken met mijn emailadres

 5. Mirjam zegt:

  Als ik opdracht geef mijn kik account definitief te verwijderen, hoe lang duurt het dan dat deze verwijdering definitief is?

  • Admin zegt:

   Beste Pascalle,

   Vervelend om te horen! Helaas is dat niet meer terug te draaien.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

 6. Svenja zegt:

  Dank je wel Admin voor je snelle antwoord. Ik heb nog een vraag: zien de contacten waarmee er een lopende conversatie is/was en die dus niet in de lijst zoeken ook dat mijn account verwijderd is of zien zij dat pas als ze een bericht naar mij sturen?

 7. Svenja zegt:

  Als ik mijn kik account definitief verwijder zien mijn contacten dan ook dat mijn account niet meer bestaat? En zo ja hoe zien ze dat…

  Groetjes!

  • Admin zegt:

   Beste Svenja,

   Ze krijgen hier geen bericht van maar mochten ze je willen opzoeken in hun contactenlijst, dan vinden ze niks. Hieruit kunnen ze concluderen dat je je account hebt verwijderd.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

 8. M zegt:

  Als iemand zegt dat hij zijn kik verwijderd heeft zie je de dagen dat diegene kik heeft dan nog doorlopen of stopt dat dan ook? Nu loopt het nog wel door namelijk.

  • Admin zegt:

   Beste M,

   Wanneer een account is verwijderd stoppen alle activiteiten.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

 9. Paco zegt:

  Hallo, ik heb een probleem help!! Heb mijn e-mailadres verwijderd dan het bijbehorende Kikaccount. Kan dus de link niet activeren omdat mijn e-mailadres simpelweg opgeheven is. Gevolg is dat ik al meer dan een jaar tegen een kikaccount aankijk die ik permanent wil verwijderen. Heb kik net een hulpvraag gestuurd maar die reageren niet persoonlijk. Dus wat moet ik nu doen!!!?? Met vriendelijke groet Paco

  • Admin zegt:

   Beste Paco,

   Wij kunnen je hier helaas ook niet verder mee helpen. Hopelijk kun je nog een oplossing vinden.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

 10. Renee zegt:

  Wellicht ‘domme’ vraag, maar de foto van 1 van mijn contacten is sinds vandaag zwart. Is echter wel op te vragen met foto met een ander kik account. Als ik geblokkeerd zou zijn zou ik dat niet echt merken, bij stoppen met chatten volgens mij ook niet, dus was heeft deze contactpersoon gedaan zodat ik zijn profielfoto niet meer kan zien en waarschijnlijk niet meer kan communiceren en ik onder een ander kik account wel zijn foto zie.

  • Manon zegt:

   Hallo Admin,

   Dank voor je reactie, maar op de kik website is het niet te vinden en bij het indienen van een vraag krijg ik een automatische reactie dat er niet op persoonlijke vragen in wordt gegaan.
   Enig idee?
   Dank, Manon

  • Admin zegt:

   Beste Manon,

   Heb je al geprobeerd diegene een bericht te sturen?

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

  • Admin zegt:

   Beste B,

   Als je binnen 30 dagen weer inlogt op het verwijderde account, kun je de verwijdering stoppen. Na 30 dagen ben je je account echt kwijt.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

  • Admin zegt:

   Beste Isa,

   Nee de gesprekken blijven voor de ander wel bestaan.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

 11. Maria zegt:

  Hallo,

  Bedankt voor deze informatie. Echter is mijn account niet echt verwijderd. Ik kan mij elk moment inloggen en heb al mijn contacten nog. Hoe kan ik KIK echt verwijderen?

  Met vriendelijke groet Maria

  • Admin zegt:

   Beste Maria,

   Dankjewel voor je oplettendheid. We hebben het artikel aangepast met de correcte link om je account definitief te verwijderen: https://ws.kik.com/delete.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0