Last Updated on 4 oktober 2021 by Heers

Werkt instagram niet meer? Heb je problemen waar je niet aan uit komt? Lees dan gerust verder in dit artikel. De meest voorkomende problemen komen hier aan het licht. Een simpele oplossing is vaak het geval waardoor je snel weer aan de slag kunt.

Ik kan instagram niet opstarten

Als je problemen hebt met het opstarten van instagram is het verstandig om de app volledig te verwijderen. Het kan namelijk voorkomen dat de app totaal niet meer opstart of dat elke keer als je de app start hij na 1 à 2 seconden weer crasht. Door de app te verwijderen wis je geen account gegevens.

Wanneer je de app weer opnieuw download hoef je alleen opnieuw in te loggen en kun je als het goed is weer aan de slag!

Ik kan niet inloggen

Kun je niet inloggen op instagram? Waarschijnlijk klopt dan je gebruikersnaam of wachtwoord niet. Als je je wachtwoord vergeten bent, vraag deze dan opnieuw aan.

In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er een storing plaats vind. Hierdoor is het korte tijd niet mogelijk om in te loggen.

Ik kan niet uploaden

Lukt het je niet om foto’s of video’s te plaatsen op instagram? Controleer dan of je wel een goede internetverbinding hebt met zowel een Wi-Fi netwerk of een 3G/4G netwerk. Dit is belangrijk om te kunnen uploaden naar instagram.

Spread the love

307 reacties op “Instagram werkt niet? Dit is wat je moet doen!

 1. Rax zegt:

  Hallo.
  Elke keer als ik probeer in te loggen op mijn Instagram account, staat er ‘Fout. Wacht een paar minuten voor je het opnieuw probeert.’ maar dit is al zo voor de afgelopen 7 uur. Wat moet ik doen?

  • Ts-marcha zegt:

   ik zie alleen een wit scherm.zelfs na paar keer instagram verwijderen en opnieuw instaleren
   is al zo sinds gistermorgen

  • Ts-marcha zegt:

   elke keer als ik inlog krijg ik kan overzicht niet vernieuwen en dan wit vlak
   op de pc kan ik zelfs helemaal niet inloggen

  • petra zegt:

   Hier precies hetzelfde probleem. Bij mij duurt dit al 2 dagen.
   En de flitsen die je ziet zijn behoorlijk irritant.

  • Nadia Van Langen zegt:

   Hallo,,

   Is dit opgelost?? Zo ja hoe? Ik heb het zelfde probleem…en krijg het niet opgelost

  • Pascal zegt:

   Hallo,
   Ik heb nu hetzelfde probleem “Wacht een paar minuten voor je het opnieuw probeert”
   Is het probleem ondertussen bij jullie opgelost?
   Hoe?

 2. Marlies zegt:

  Hallo, ik kan sinds zaterdag ineens niet meer inloggen op instagram. Dan krijg ik de melding: Fout wacht een paar minuten voor je het weer probeert. En dan doe ik dat maar hij blijft dit aangeven. Ook als ik het probeer op de pc en ipad.

  • Fatima zegt:

   Hey, ik heb hetzelfde werkt je insta account nu wel? Of nog steeds niet? Zo ja, hoe heb je dit probleem kunnen oplossen?

 3. Dénise zegt:

  Hoi mijn Instagram werkt al drie dagen niet, meerdere keren verwijderen en opnieuw geïnstalleerd. Krijg dan alleen mijn profiel foto. Verder is alles verdwenen.. heeft iemand dit ook? En hoe los ik dit op!! Help

 4. Dénise zegt:

  Hoi mijn hele account werkt niet meer opnieuw geïnstalleerd . Maar al mijn foto’s zijn weg terwijl dit niet mogelijk zou zijn… Iemand hetzelfde probleem? Graag hoor ik wat ik nog meer kan doen

  • Dino zegt:

   Hallo is dit al opgelost bij jou? kan je me dan aub helpen ik heb dit probleem ook kan je hiervoor mij toevoegen op snap @privepapaa is mijn snap als je kan helpen met het probleem kan ik je wel geld geven aub help meee

 5. x._leslie_.x op insta zegt:

  Mijn instagram overzicht kan niet vernieuwen, dit is vandaag opgetreden en ik post dagelijks dus dit moet wel opgelost worden als mogelijk is! Ik heb mijn telefoon herstart, maar ben niet meer zeker van mijn passwoord dus heb het er niet afgegooid iemand hetzelfde?

 6. Kevin zegt:

  Goedeavond,

  Ik heb problemen op instagram met het afmelden. Als ik open doe blijf het haken op aanmelden staan. Terwijl ik heb kunnen uitloggen. Wat kan ik doen om alsnog af te melden op instagram en dat blijven staan op instagram? Hoe kan het opgelost worden de storing op instagram? Ik had paar uren geen last van de storing op instagram.

  Kevin

  • Jordi de leeuw zegt:

   Hoi Kevin,

   Je moet naar wachtwoord wijzigen gaan, dan staat er onder verdere hulp (of iets dergelijks). Daarop klikken en de stappen volgen.

 7. Manolya zegt:

  Mijn instagram doet niets!! Al 2 dagen kan het overzicht niet vernieuwen wordt er gek van! Heb al 2 x eraf gegooid en nog steeds niets!! Kan wel inloggen en vrienden kunnen mij ook vinden/zien.. maar ik kan en zie helemaal niets op mijn profiel.. hoe????

  • Lars Vanorbeek zegt:

   Ik heb dit ook, ik heb dit al 3 weken en heel mn account werkt gwn ni meer

  • Chloë zegt:

   Ik kan geen foto meer posten.
   Dan staat er “foto kan niet worden geplaatst”. Mn internet is goed, heb mn telefoon al uit en aan gezet, instagram verwijderd en herdownload, niks werkt.

 8. Andrea zegt:

  Instagram kan ook niet geopend worden op Smartphone na het verwijderen en opnieuw opladen van de app. Al de andere app werken uitstekend. Wat is hier de oorzaak van en hoe kan ik dit oplossen aub ?

 9. pieter visser zegt:

  hoi allemaal
  ik zit via mijn laptop op instagram alleen heb ik 1 probleem ik kan het ❤ niet openen hij blijft laden met het rondje maar er worden geen meldingen weergegeven hij blijft laden verder gebeurt er niks ik heb wel een nieuwe instagram aangemaakt op mn laptop en de andere account uitgeschakeld en op mn andere emailadres gezet zodat ik met mn echte email een nieuw account kan maken kan iemand mij hierbij helpen hoe ik dit kan oplossen heb alles geprobeerd maar niks lukt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0