Last Updated on 16 juli 2020 by Admin

Werkt instagram niet meer? Heb je problemen waar je niet aan uit komt? Lees dan gerust verder in dit artikel. De meest voorkomende problemen komen hier aan het licht. Een simpele oplossing is vaak het geval waardoor je snel weer aan de slag kunt.

Ik kan instagram niet opstarten

Als je problemen hebt met het opstarten van instagram is het verstandig om de app volledig te verwijderen. Het kan namelijk voorkomen dat de app totaal niet meer opstart of dat elke keer als je de app start hij na 1 à 2 seconden weer crasht. Door de app te verwijderen wis je geen account gegevens.

Wanneer je de app weer opnieuw download hoef je alleen opnieuw in te loggen en kun je als het goed is weer aan de slag!

Ik kan niet inloggen

Kun je niet inloggen op instagram? Waarschijnlijk klopt dan je gebruikersnaam of wachtwoord niet. Als je je wachtwoord vergeten bent, vraag deze dan opnieuw aan.

In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er een storing plaats vind. Hierdoor is het korte tijd niet mogelijk om in te loggen.

Ik kan niet uploaden

Lukt het je niet om foto’s of video’s te plaatsen op instagram? Controleer dan of je wel een goede internetverbinding hebt met zowel een Wi-Fi netwerk of een 3G/4G netwerk. Dit is belangrijk om te kunnen uploaden naar instagram.

Spread the love

286 reacties op “Instagram werkt niet? Dit is wat je moet doen!

 1. Kevin zegt:

  Goedeavond,

  Ik heb problemen op instagram met het afmelden. Als ik open doe blijf het haken op aanmelden staan. Terwijl ik heb kunnen uitloggen. Wat kan ik doen om alsnog af te melden op instagram en dat blijven staan op instagram? Hoe kan het opgelost worden de storing op instagram? Ik had paar uren geen last van de storing op instagram.

  Kevin

  • Jordi de leeuw zegt:

   Hoi Kevin,

   Je moet naar wachtwoord wijzigen gaan, dan staat er onder verdere hulp (of iets dergelijks). Daarop klikken en de stappen volgen.

 2. Manolya zegt:

  Mijn instagram doet niets!! Al 2 dagen kan het overzicht niet vernieuwen wordt er gek van! Heb al 2 x eraf gegooid en nog steeds niets!! Kan wel inloggen en vrienden kunnen mij ook vinden/zien.. maar ik kan en zie helemaal niets op mijn profiel.. hoe????

  • Chloë zegt:

   Ik kan geen foto meer posten.
   Dan staat er “foto kan niet worden geplaatst”. Mn internet is goed, heb mn telefoon al uit en aan gezet, instagram verwijderd en herdownload, niks werkt.

 3. Andrea zegt:

  Instagram kan ook niet geopend worden op Smartphone na het verwijderen en opnieuw opladen van de app. Al de andere app werken uitstekend. Wat is hier de oorzaak van en hoe kan ik dit oplossen aub ?

 4. pieter visser zegt:

  hoi allemaal
  ik zit via mijn laptop op instagram alleen heb ik 1 probleem ik kan het ❤ niet openen hij blijft laden met het rondje maar er worden geen meldingen weergegeven hij blijft laden verder gebeurt er niks ik heb wel een nieuwe instagram aangemaakt op mn laptop en de andere account uitgeschakeld en op mn andere emailadres gezet zodat ik met mn echte email een nieuw account kan maken kan iemand mij hierbij helpen hoe ik dit kan oplossen heb alles geprobeerd maar niks lukt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0