Last Updated on 13 oktober 2020 by Admin

Geld verdienen met TikTok: is het écht mogelijk?

Geld verdienen met TikTok is een leuke manier om geld te verdienen. En ja… het is ABSOLUUT mogelijk!

Of denk je dat al die profielen met miljoenen volgers die dure filmpjes voor niks maken? 🤔 

Maar waarom zou je dat willen doen? Waarom zou je geld willen verdienen met TikTok? En hoe doe je dat nou precies?

Veel mensen zien geld verdienen met social media als een makkelijke manier van geld verdienen.

Een beetje leuke video’s plaatsen, veel aandacht ontvangen en het geld zien binnenstromen. Simpel toch?

Zo werkt het ongeveer ook… maar… er komt nog een hele hoop meer bij kijken. En dat is wat mensen vaak niet zien. 

En ik vind het stom om een beetje degene te zijn met het slechte nieuws… maar geld verdienen met TikTok is niet makkelijk. Als het makkelijk was, zou iedereen het doen toch? En dan zou iedereen rijk zijn!

Geld verdienen met TikTok is echter wel te doen! Je hoeft er geen universiteitsdiploma voor gehaald te hebben. En dat maakt het een vrij toegankelijke manier om geld te verdienen.

De onderstaande stappen gaan je helpen om een goede basis te vormen om geld te verdienen met TikTok. De stappen helpen je om de kansen in je voordeel te brengen.

De 7 Stappen om Geld te Verdienen met TikTok

1. Zorg voor een uniek TikTok profiel

Het begint allemaal bij… het zorgen dat je een uniek TikTok profiel hebt. Want je moet een grote fanbase opbouwen als je geld wilt verdienen met TikTok. Wees uniek, copycats zijn er namelijk al genoeg. Denk aan het maken van inhoud die mensen echt leuk vinden om te kijken. Je motto van het maken van een TikTok account moet zijn om mensen te entertainen. Want wie goed entertained trekt veel volgers. Authenticiteit is hiervoor ontzettend belangrijk. Zorg dat je content maakt waar mensen maar niet genoeg van krijgen!

2. Kies trending nummers of concepten

Kies nummers of concepten die op het internet trending zijn. Surf een beetje op een aantal populaire social media platforms om de stemming van het publiek te begrijpen. Zoek op hashtags en kijk op de homepagina’s van social media’s. 

3. Koppel TikTok aan andere social media

Koppel je YouTube- en Instagram-account aan TikTok. Dit zal je helpen om het bereik van je TikTok posts te vergroten, waardoor je meer TikTok volgers aantrekt. Om je YouTube-kanaal toe te voegen, moet je zelf naar het tabblad “Profiel” op TikTok navigeren, tik op “Profiel bewerken” en tik vervolgens op “YouTube toevoegen”. Om je Instagram-account toe te voegen, kun je tikken op “Instagram toevoegen” onder de optie “Profiel bewerken”. 

4. Just keep uploading!

Zorg ervoor dat je video’s een groot publiek bereikt. Gebruik hiervoor #hashtags en post regelmatig video’s. Post regelmatig en consistent! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Bekende YouTube vlogger Casey Neistat heeft het in zijn YouTube video’s vaak genoeg gezegd: “Just keep uploading.” Als je dit met succes kunt doen zal het organische zoekverkeer toenemen op je profiel. Dit kan later een hoop geld opleveren als je de stappen die nog volgen goed weet te volgen op het platform.

5. Hashtags, hashtags & hashtags!

Net als bij Twitter of Instagram, voeg je gerelateerde hashtags toe die je plaatst om de zichtbaarheid van je content te vergroten. Dit maakt het voor de mensen makkelijker om je te vinden op het platform en om je content te volgen. Dit kan ook niet vaak genoeg gezegd worden. Gebruik hashtags!

6. Vraag om te delen

Vraag beroemdheden of andere TikTok accounts om je video’s te delen. Misschien zal niet iedereen dit doen, maar wie niet probeert, zal ook nooit een ja krijgen. Het delen helpt je weer een groter bereik te krijgen. En je helpt anderen weer blij te maken, door jouw content te delen waar iedereen maar niet genoeg van krijgt!

7. De laatste stap…

Als je eenmaal een behoorlijke hoeveelheid volgers op je profiel hebt kun je beginnen met geld verdienen op TikTok. Hoe je geld verdient? Door producten of bedrijven te promoten, door zelf een product te promoten en verkopen, door abonnementen op patreon te verkopen, je kan het zo gek niet bedenken… de mogelijkheden zijn oneindig! Als je makkelijk geld wilt verdienen, kun je merken gaan promoten. Je kunt dan zelf merken of bedrijven benaderen, of met een marketingbureau in zee gaan. Op geld verdienen met Instagram staan nog meer methodes die je ook voor TikTok kunt gebruiken.

Bonus: Zorg voor consistentie en houd je aan je thema

Het aller belangrijkste is dat je een goed account opbouwt met veel volgers. En dat je zorgt voor relevante en themagerichte content.

En blijf uploaden!!!

Mensen houden van consistentie en volgen daarom graag andere profielen die zich aan hun thema houden.

Wanneer je account goed genoeg is, kun je beginnen met geld verdienen op TikTok. In het begin zal dit enkele euro’s zijn, maar hoe langer je ermee bezig bent, hoe meer je zal verdienen met TikTok.

Om snel te beginnen kun je je TikTok account een boost geven. Hoe? Door TikTok volgers of TikTok likes te kopen. Hierdoor zal je veel echte volgers aantrekken. Het is een gemakkelijke en veelgebruikte strategie, gebruikt door vele andere influencers.

Hiermee skip je het harde werk en kun je sneller beginnen met geld verdienen op TikTok. Je moet immers investeren om rendement te krijgen, nietwaar?

Veel succes met geld verdienen op TikTok!


Geld Verdienen Met TikTok Begint Met Een Populair Profiel…

Aanbieding!
0,991.899,99
Aanbieding!
1,991.899,99
Aanbieding!
1,991.859,99
Aanbieding!
3,991.759,99
Spread the love

Een reactie op “Geld Verdienen Met TikTok? In 7 Stappen Direct Geld Verdienen Met TikTok!

  1. Erwin zegt:

    Haha, goeie “just keep uploading”. Casey Neistat is echt mijn grootste fan. En ik geef hem helemaal gelijk. Blijven uploaden!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0