Last Updated on 9 mei 2020 by Admin

Wil jij geld verdienen met internet? Lees in dit artikel 3 toegankelijke methoden waarmee je vandaag nog aan de slag kunt gaan. Deze methoden zijn voor iedereen (welke achtergrond dan ook) toepasbaar!

Waarom lukt het veel mensen niet om geld te verdienen met het internet?

Voor veel mensen is het een droom die ver weg is, heel ver weg: slapend rijk worden. Toch gaan al (te) veel mensen je al moeiteloos voor. Waarom doen hun het wel en jij (nog) niet?

De voornaamste reden is overvloed aan informatie.

Het eerste wat mensen doen is zoeken naar “geld verdienen met internet”, net zoals jij nu hebt gedaan. Maar vervolgens worden er verschillende methoden bekeken en wordt er gedacht: “ja ik weet toch niet waar ik moet beginnen”. Waardoor je nooit meer op dit onderwerp terugkomt en je voor altijd voor een baas zult blijven werken.

De oplossing? Consistentie!

Pak een methode die je aanspreekt en begin. Maar stop vooral niet. Hoe moeilijk het in het begin ook lijkt en hoe weinig je er ook van snapt… Pluis het uit!

Om je uit de wolken te helpen: je gaat niet direct honderden euro’s verdienen. Misschien als je heel veel geluk hebt… maar de meeste mensen kost het maanden, misschien wel jaren voordat ze een inkomen op internet realiseren.

Wat deze mensen gemeen hebben? Ze hebben doorgezet…

Klik op de button hieronder als je direct gratis wilt beginnen met geld verdienen op het internet.

Ik wil nu beginnen met geld verdienen op het internet!

Geld verdienen met internet? 3 methoden op een rij!

Om je op weg te helpen zijn hier 3 methoden die makkelijk toepasbaar zijn en waarmee je binnen aanzienlijke tijd geld kunt gaan verdienen.

  1. Social media
  2. Affiliate marketing
  3. Fiverr

1. Social media

Tegenwoordig is social media dé plek waar mensen zich online bevinden. Alle doelgroepen zijn hier in één klap te bereiken. Maak hier dus gretig gebruik van!

Voor alle methoden om online geld te verdienen, is social media een waardevol gegeven. Met social media kun je namelijk bezoekers genereren om geld te kunnen verdienen.

Dit zijn enkele voorbeelden waarnaar je mensen kunt doorsturen:

  • Je website met advertenties
  • Je website met affiliate links (zie methode 2 affiliate marketing voor meer informatie)
  • Je webshop met eigen producten
  • Etc.

Bezoekers zijn de waardevolste mensen die je nodig hebt om (veel) geld te kunnen verdienen op internet. Natuurlijk zijn er ook methoden om geld te verdienen zonder bezoekers, maar deze zijn veelal nooit zo winstgevend als methoden waar wel bezoekers aan te pas komen!

Tip: bekijk eens onze snapchat, instagram of kik namen lijst. Hier staan grote lijsten met gebruikersnamen van mensen die zich op social media bevinden: oftewel potentiële bezoekers!

2. Affiliate marketing

Heb je dus een website waar bezoekers op komen? Gebruik dan affiliate marketing om gemakkelijk geld te verdienen door producten aan te bieden die aansluiten op je bezoekers.

Heb jij een website over fitness? Probeer dan eens supplementen te verkopen aan je bezoekers. Dit kan je doen door je bijvoorbeeld aan te melden bij DaisyconZanox of PayPro. Dit zijn platformen waarbij genoeg bedrijven zich aangemeld hebt, op zoek naar mensen die hun producten of diensten verkopen.

Die producten verkopen ga jij dus doen, via je website. Elke keer als iemand via een linkje op jouw website een product of dienst aanschaft, krijg jij hierover een X percentage. Met een paar honderd of zelfs duizenden bezoekers per dag levert dit enorm veel op.

Zoek je hulp om te beginnen met affiliate marketing? Deze super uitgebreide cursus helpt jou direct op weg!

3. Fiverr

Spreken bovenstaande methoden je niet zo aan? Wil je op een andere manier geld verdienen met internet? Dan is Fiverr een mooie oplossing voor jou! Op dit platform kun je voor minimaal 5 euro diensten aanbieden. Dit betekend dat als je bijvoorbeeld goed kan ontwerpen, fotograferen, filmen, schrijven of wat dan ook, je dit kunt aanbieden aan anderen.

Als een soort marktplaats biedt jij je specialiteit aan en zullen anderen jou benaderen om voor minimaal 5 euro werk uit te voeren. Een ideale manier om geld te verdienen met iets waar je goed in bent.

Omdat Fiverr gelukkig beschikt over veel bezoekers zullen je diensten snel en vaak bekeken worden. Dat scheelt jou weer werk om publiciteit te krijgen voor je eigen website bijvoorbeeld.

Hulp nodig met geld verdienen op het internet? Klik op de groene button hieronder voor een gratis cursus online geld verdienen.

Ik wil nu beginnen met geld verdienen op het internet!

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0