Last Updated on 7 april 2020 by Admin

Geld verdienen met instagram is niet moeilijk. Althans voor de meeste. In dit artikel laat ik je namelijk een aantal voor de hand liggende methoden zien. Wil je dus weten hoe je geld kunt verdienen met instagram? Lees dan direct verder!

Geld verdienen met instagram? Dit zijn 5 methoden!

  1. Shoutouts verkopen
  2. Affiliate worden
  3. Partners zoeken
  4. Account verkopen

1. Shoutouts verkopen

De eerste methode om geld te verdienen met instagram is het verkopen van zogenoemde “shoutouts”. Het verkopen van een shoutout betekend dat je letterlijk een “shout” gaat doen naar een ander instagram account. Een voorbeeld is dat iemand jou betaalt om zijn of haar instagram account te promoten. Dit doe je door een foto van hem of haar te plaatsen op je eigen account. Op deze foto (of in de beschrijving) verwijs je naar zijn of haar instagram account. Vaak kun je al tientallen euro’s vragen als je beschikt over 10.000 of meer volgers op je eigen instagram account.

Om shoutouts te verkopen kun je andere benaderen. Stuur mensen gerust een DM (direct message) op instagram en vraag ze of ze interesse hebben. Het kan ook voorkomen dat je zelf al benaderd wordt.

Tip: direct meer volgers op instagram? Plaats je gebruikersnaam gratis op onze website of koop veilig en vertrouwd volgers!

2. Affiliate worden

Affiliate worden is één van de meest voorkomende manieren om geld te verdienen op instagram. Als affiliate promoot je namelijk producten en diensten van een 3e partij. Een voorbeeld is dat jij een account hebt over fitness en dat jij een bepaalde shake promoot voor een bedrijf. Voor elke shake die jij verkoopt via je instagram account verdien jij een X percentage van het verkochte product. Dit kan dus hoog oplopen als jij over veel volgers beschikt. Let wel op dat het product dat je gaat promoten aansluit op je doelgroep (je volgers). Probeer dus geen wasmachines te verkopen aan tieners (vrij logisch toch? 😉 ).

Wist je dit al? Gebruikersnamen.nl heeft een eigen affiliate platform waarop je direct gratis lid kunt worden. Klik hier voor alle informatie over ons affiliate programma en wat je kunt verdienen.

3. Partners zoeken

Het zoeken van partners is een manier om een stabiel inkomen op instagram te verdienen. Partners zijn vaak bedrijven die met jou samen een contract sluiten. In dit contract staat bijvoorbeeld dat jij elke week minimaal X aantal foto’s aan de producten of diensten van het bedrijf moet besteden. Een voorbeeld is dat jij een account hebt m.b.t. tot make-up en dat jij in je foto’s en video’s de producten van je zakelijke partner gebruikt. Zo kun je vervolgens in de beschrijving van deze media meldden dat jij X producten hebt gebruikt en dat je volgers met kortingscode X het product ook kunnen bestellen. Het lijkt heel erg veel op affiliate worden maar het verschil is dat je met partners vaak een contract of samenwerkingsverband hebt en dat is bij een affiliate vaak niet het geval (je hebt geen vooraf bepaalde doelen waar je naartoe moet werken of verplichtingen).

4. Account verkopen

Als laatste methode kun je nog je eigen instagram account verkopen. Het nadeel is alleen dat je vaak niet direct mensen vind die interesse hebben. Mocht je dus iemand tegenkomen die interesse heeft in jouw account, onderhandel dan goed met diegene. Een goed platform voor het verkopen van je account is bijvoorbeeld SiteDeals. Let wel op dat je nooit iemand zomaar moet vertrouwen en dus zeer voorzichtig te werk gaat. Het zou namelijk zonde zijn als jij je account verliest én geen geld ontvangt.

Waarom geld verdienen met instagram?

Geld verdienen met instagram is handig als je over veel volgers beschikt. De stap naar goed geld is dan al kleiner en je kansen zijn groter. Heb je niet zoveel volgers? Dan is dat ook geen probleem. Je volgers aantal kun je op instagram snel opbouwen. Zo kun je bijvoorbeeld Gebruikersnamen.nl gebruiken om meer volgers te krijgen.

Toch zal het even duren voordat je er geld mee kunt verdienen. Maar zoals vaker gezegd wordt: de aanhouder wint.

Steek je genoeg tijd in geld verdienen met instagram? Dan valt er ook genoeg te verdienen!


Geld Verdienen met Instagram Begint Met Een Sterk Account…

Aanbieding!
1,99978,99
Aanbieding!
0,99219,99
Spread the love

2 reacties op “Geld Verdienen Met Instagram? Dit is Hoe je Het Doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0