Facebook Pagina Likes Kopen

8,994.999,99 beschikbaar in abonnement

🏆
Echte Profielen

🔄
Navul Garantie

🚛
Snelle Levering

Kurt uit België, Yasin uit Nederland & 5 anderen hebben dit recent gekocht.

8,994.999,99 beschikbaar in abonnement

AANKOOPBESCHERMING

100% niet-goed-geld-terug garantie op alle standaard producten!

INFLUENCER GECERTIFICEERD

Alle diensten zijn goedgekeurd door onze top influencers!

DIRECT OPGESTART

In de meeste gevallen wordt je bestelling meteen opgestart & geleverd.


Hee jij!

Wat zou je ervan vinden als…

  • ✅ je honderden tot DUIZENDEN likes erbij krijgt op je pagina.
  • ✅ je pagina er direct populair uitziet.
  • ✅ je hierdoor veel ÉCHTE likes gaat krijgen.

Koop NU likes en geef je facebook pagina een gigantische boost!

  • ✅ Geeft je pagina een MEGA boost!
  • GRATIS 30 dagen aanvulgarantie!
🔐 Veilig anoniem betalen
👨🏻‍💻 Uitstekende klantenservice
💶 Niet tevreden = geld terug
cropped-GebruikersnamenIcon512x512-2.png

Gebruikersnamen Is Bekend Van:

Logo Nieuwsnl
Logo Radioguidefm
Logo MTSprout
Logo Dutchcowboys

Facebook pagina likes kopen voor je facebook pagina.

Waarom zou je facebook pagina likes moeten kopen?

Het kopen van likes voor je facebook pagina kan een slimme strategie zijn om een snelle boost in het aantal likes te krijgen. Dit heeft ermee te maken dat facebook pagina’s met weinig likes weinig nieuwe echte mensen aantrekken.

Een facebook pagina met veel likes trekt daarentegen juist nieuwe mensen aan. Dit ziet er beter en betrouwbaarder uit waardoor mensen sneller geneigd zijn jouw pagina te liken. Bedenk maar eens dat een account met bijvoorbeeld 20.000 likes super betrouwbaar eruit ziet. Er zijn immers al 20.000 mensen die de pagina hebben geliked. Dan moet het dus wel leuk of goed zijn.

Het kopen van facebook pagina likes helpt je dus om een eerste zetje te geven in de goede richting.

Kan mijn facebook pagina hierdoor verbannen worden?

Als je besluit om facebook pagina likes te kopen is het belangrijk dat je weet waar je aan begint. Het is volgens de overheid niet illegaal om facebook pagina likes te kopen. Wel gaat het in tegen de richtlijnen van facebook zelf. In hun kleine lettertjes beschrijven ze namelijk dat je geen zogenoemde “third-party” programma’s mag gebruiken om je facebook pagina te beïnvloeden.

De vraag is natuurlijk in hoeverre jij hier verantwoordelijk voor bent en kan zijn. Het enige wat jij doet is via een derde partij likes kopen en voor de rest manipuleer jij facebook op geen enkele manier. Je bent slechts de eindgebruiker. De kans is dan ook vrijwel nihil dat jouw facebook pagina verbannen zal worden.

Zijn gekochte facebook pagina likes echte mensen?

Wanneer je facebook pagina likes koopt zijn dit in 99% van de gevallen geen echte mensen. Dit zijn vrijwel altijd geautomatiseerde “bots” (ofwel geprogrammeerde computer programma’s). Deze zogenoemde bots kunnen vanaf een centraal punt aangestuurd worden en zodoende in een keer zorgen voor veel likes op bijvoorbeeld jouw pagina.

Hoe snel worden mijn gekochte facebook pagina likes geleverd?

Voordat de gekochte facebook pagina likes worden verzonden controleren we altijd eerst even de bestelling. Het kan dan 24 tot 48 uur duren voordat de levering wordt opgestart. De ervaring leert dat dit echter vaak wat sneller gaat.

Daarna kan het nog tot 72 uur duren voordat de bestelling volledig geleverd is. Dit is super snel in vergelijking met wanneer je zelf bijvoorbeeld 1.000 mensen zou moeten vragen om jouw pagina te liken. Het is daarom een zeer toegankelijke en goedkope manier om aan meer likes te komen op je facebook pagina.

Is het veilig om facebook pagina likes te kopen?

Het kopen van facebook pagina likes is bij ons 100% veilig. We hebben nooit meegemaakt dat klanten negatieve reacties gaven over bestellingen die zij hier deden. Betalen doe je geheel anoniem en in een beveiligde SSL omgeving.

Hoelang blijven facebook pagina likes op mijn account staan?

Na je bestelling blijven je nieuwe likes (in principe) voor altijd op je account staan. Helaas kan het toch voorkomen dat er een aantal wegvallen. Dit komt doordat facebook regelmatig de eerdergenoemde “bots” verwijderd. Ben je likes kwijt geraakt? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij deze gratis voor je kunnen aanvullen.

Wat zijn de nadelen van het kopen van facebook pagina likes?

Het komt helaas wel eens voor dat facebook besluit om een grote schoonmaak te houden. Dit is in het verleden een aantal keer gebeurd. Hierbij worden vele ‘spam’ accounts verwijderd van facebook. Daardoor is het mogelijk dat je likes verliest. De gekochte facebook pagina likes bij Gebruikersnamen zijn echter altijd gegarandeerd met een 30 dagen refill garantie. Uit ervaring is gebleken dat na de 30 dagen je nauwelijks meer likes verliest.

100% Tevredenheids Garantie embleem

Heb ik garantie op mijn aankoop?

Ja! We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Dat betekent als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop. Je binnen 30 dagen 100% van je geld terug krijgt. Ben je dus niet tevreden? Neem dan contact met ons op en je krijgt zonder vragen je geld terug gestort. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel verwijderen van je account. Het is echter bij ons nog NOOIT voorgekomen dat een account is verwijderd. Dat maakt het kopen van facebook pagina likes volkomen veilig.

Wat voor link moet ik opgeven?

Om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden is het handig om de juiste link door te geven. De enige type link dat werkt is: https://www.facebook.com/jouwpagina

Soms zit er nog een getallenreeks achter jouw pagina naam, deze mag je ook toevoegen. Alle andere links werken niet, of zijn niet geldig en zullen leiden tot vertraging van je bestelling.

Met wat kan ik betalen?

Je kunt de Facebook pagina likes kopen met alle grote betaalmethodes: iDEAL, Bancontact, PayPal, Creditcard, KBC/CBC, Belfius, Sofort, Overboeking en zelfs Cryptocurrency (Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, USDC).

Ja! Dit wil ik

Dit Is Wat Anderen Zeggen

Customer Reviews

Based on 17 reviews
88%
(15)
6%
(1)
6%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
P
Pieter (Rotterdam, NL)
Top

Top

J
Jurgen Leyers (Leguevin, FR)
Top!

Heel snelle en correcte afhandeling. De likes kwamen zoals verwacht binnen, zeer tevreden!

F
Fiona (Zagreb, HR)
Super

Super snel geleverd en nog meer gekregen dan eigenlijk besteld

A
Alexandra (Lauwe, BE)

Betrouwbaar en goede sevice. Tevens een goed contact als je een vraag hebt.

Z
Zain (Purmerend, NL)

top!

J
Jonas Van Breda (Turnhout, BE)

Eerlijke dienst

Ja! Dit wil ik