Werkt snapchat bij jou niet? Ondervind je problemen en kom je er maar niet aan uit? Dan zit je bij dit artikel helemaal goed. De meest voorkomende problemen worden hier in het kort toegelicht met een simpele oplossing. Lees dus snel verder zodat je weer verder kunt met snapchatten!

Ik kan snapchat niet opstarten

Heb je problemen bij het opstarten van de snapchat app? Start je de app maar gebeurt er niks? Of opent het beginscherm maar crasht de app binnen enkele seconden?

Probeer dan het volgende. Verwijder de snapchat app (je zult geen gegevens verliezen). Installeer de app opnieuw. Dit zou eventuele problemen als het goed is direct moeten verhelpen.

Ik kan niet inloggen

Lukt het je niet om in te loggen op snapchat? Hoogstwaarschijnlijk klopt dan je gebruikersnaam of wachtwoord niet. Indien je je wachtwoord vergeten bent, vraag deze dan opnieuw aan.

Ook kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat er een storing plaats vind. Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk om in te loggen.

Ik kan geen snapchats versturen

Lukt het niet om snaps te versturen? Controleer dan of je goed verbonden bent met een Wi-Fi netwerk of een 3G/4G netwerk. Alleen als je een stabiele internet verbinding hebt kun je snaps sturen naar je vrienden.

20 reacties op “SNAPCHAT WERKT NIET? Dit is wat je MOET doen!

 1. Isabella zegt:

  Ik heb bij 1 iemand dat de snaps ni aankomen maar bij mijn andere reeks vrienden wel maar de reeks blijft bij diegene wel nog door gaan.

  Wie heeft een antwoord voor mij 🙂

 2. Mert unal zegt:

  Als ik de app opende dan crashte hij binnen enkele seconden. Heb dus de app verwijderd maar kan m nu ook niet meer downloaden omdat als ik naar de app store ga en Snapchat intoets er staat: “open”. Wat dus heel vreemd is omdat ik de app heb verwijderd. Als ik mijn telefoon opstart dan staat Snapchat er weer maar dan is de hele app wit en kan ik m ook niet openen

 3. Ikbenmoe zegt:

  Ik kan niet inloggen. Ik zit gewoon op mijn 4g en me gebruikersnaam en wachtwoord kloppen gewoon, maar het balkje blijf gewoon draaien en draaien maar hij logt niet in

 4. Loubna zegt:

  Hallo,
  Ik kom helaas mijn snap niet meer in ik gebruik de nummer niet meer die k heb gebruikt voor snap en HEB mail had ik ooit maar wat gedaan en ni weet ik mijn wachtwoord dus niet meer maar wil heel graag mijn snap in ! HELP MIJ

 5. kaaskop zegt:

  mijn snapchat doet het niet als ik snapchat probeer aan te melden staat er (er is een probleem opgetreden met de server probeer het opnieuw ) alleen ik probeer het opnieuw en het werkt gewoon niet weet jij
  meschien hoe het wel moet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *