Apps zijn voornamelijk bedoeld voor smartphones en tablets. Maar wat als je nou ook graag snapchat wilt gebruiken op de pc of laptop? Is dat dan mogelijk en hoe moet dat dan? Op deze pagina ga ik je dat uitleggen!

Snapchat voor op de pc of laptop? Op deze manier is dat mogelijk!

Snapchat kun je gemakkelijk op je pc of laptop installeren in 3 stappen:

 1. Als je snapchat wilt gaan installeren op je pc of laptop heb je allereerst een apart programma nodig om ervoor te zorgen dat je apps kunt gebruiken. Dit programma heet BlueStacks. Met dit programma kun je als het ware een virtuele (Android) app omgeving creëren op je eigen pc.
 2. Wanneer je BlueStacks hebt geïnstalleerd is het belangrijk dat je beschikt over een Google account. Als je deze nog niet hebt kun je deze gemakkelijk aanmaken. Log vervolgens in en je zult in de virtuele (Android) app omgeving terecht komen.
 3. Om snapchat op je pc of laptop te kunnen gebruiken zul je de Google PlayStore moeten openen. Zoek vervolgens naar snapchat en installeer de app!

Snap je het toch nog niet helemaal?

Zorg dan dat je onderstaande video bekijkt.

17 reacties op “Snapchat INSTALLEREN op je PC of laptop? Dit is HOE!

 1. Anoniempje zegt:

  Hoi, Als ik wil inloggen staat er dat ik me niet kan aanmelden terwijl alles juist is. En op mijn telefoon kan ik wel gewoon inloggen, Dus een storing ofzo? Mvg

  • admin
   admin zegt:

   Beste aya,

   Het is zeer zeker niet illegaal, je krijgt er geen boete voor en je krijgt ook geen virus.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *