Het kan geen toeval zijn dat je gezocht hebt op “Review Bol Masterclass” en dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Je bent namelijk op zoek naar een eerlijke kijk op de cursus van de welbekende internetondernemer Jia Ruan. Gelukkig kan ik je daar verder mee helpen. Als reeds aangemeld cursist weet ik alle ins en outs en kan ik je precies vertellen of deze cursus ook wat voor jou is. Ga dus rustig even zetten, pak er wat drinken bij en lees mijn ervaring van de Bol Masterclass van Jia Ruan.

Review Bol Masterclass

 1. Wat is Bol?
 2. Wat leer je van de Bol Masterclass?
 3. Wat zit er in de Bol Masterclass?
 4. Wie is Jia Ruan?
 5. Wat zeggen anderen over Jia Ruan?
 6. Wat kost het en is het je geld waard?
 7. Conclusie

1. Wat is Bol?

Bol oftewel Bol.com is één van de grootste webwinkels van Nederland met een omzet van bijna 2 miljard euro. Het zal mij dan ook niet verbazen als jij ooit iets besteld hebt bij deze internetgigant. De vraag is eerder: wie niet?

Maar wat maakt Bol.com nou zo speciaal? Waarom zou je hier nou geld mee kunnen verdien? Dat zijn wellicht vragen die in je opkomen. Wij beantwoorden ze graag voor je.

Het succes van Bol.com ligt namelijk niet alleen in de producten die zij verkopen, maar ook aan de producten die derden verkopen via hun platform. Je leest het namelijk goed. Op de website van Bol.com zijn namelijk niet alleen producten te vinden die zij zelf verkopen, maar ook andere verkopers van andere winkels kunnen zich gratis aanmelden om hun eigen producten aan te bieden op het platform.

Waarom je dit zou doen? Omdat het natuurlijk één van de grootste webwinkels in Nederland is. Vrijwel heel Nederland shopt op Bol.com. Door je producten aan te bieden op hun platform bereik je in één klap duizenden potentiële kopers voor jouw product.

Dit is dan ook waar de focus ligt in de Bol Masterclass cursus. Je leert hier namelijk hoe jij ook je eigen producten kunt verkopen op de website van Bol.com. Je hebt dus geen website nodig. Alleen een product. Dat maakt deze cursus zo interessant.

Bekijk direct de gratis training »

2. Wat leer je van de Bol Masterclass?

Je leert een succesvolle verkoper te worden op de website van Bol.com. Je gaat een graantje meepikken van de zojuist genoemde 2 miljard euro omzet van Bol.com.

Hoe je dat gaat doen? Dat is door een aantal waardevolle skills te leren, die je met liefde overgebracht worden door Jia Ruan.

Die skills zijn bijvoorbeeld het vinden van een “winnend” product. Een product dat als een gek verkoopt. Maar ook skills zoals de juiste productfoto’s en productomschrijvingen maken, om je product als warme broodjes over de toonbank te verkopen.

Alles wat er komt kijken bij het verkopen van producten op Bol.com, leer je in de Bol Masterclass. Elk detail wordt toegelicht. Kom je er vervolgens niet uit? Geen probleem. Jia en zijn team helpen je graag persoonlijk op weg met de wekelijkse groepscoaching. Zo weet je zeker dat je na aanschaf van de cursus, ook daadwerkelijk zelf aan de slag kunt gaan met het verkopen van je eigen producten.

3. Wat zit er in de Bol Masterclass?

Hieronder vind je alles wat je in de Bol Masterclass gaat terugvinden:

 • Meer dan 20 uur aan leerzame maar vooral heldere instructievideo’s.
 • Professionele bewezen scripts, checklists en meer om direct van start te gaan.
 • Wekelijkse groepscoaching om persoonlijke hulp te krijgen bij het verkopen op Bol.com.
 • Toegang tot de online community waar je 24/7 vragen kunt stellen aan Jia en alle andere 2500+ cursisten.
 • Meer dan €4000 euro aan bonussen.

Ik ben overtuigd… laat mij de gratis training zien! »

4. Wie is Jia Ruan?

Maar wie is die Jia Ruan dan eigenlijk? Mocht je hem nog niet kennen, dan is deze vraag vast eerder in je opgekomen. Ik leg het je in ieder geval graag uit.

Jia Ruan is een zogenoemde “drop-out” die zijn studie heeft opgezegd om zich vol te storten in het ondernemen… en met succes! Inmiddels is hij fulltime ondernemer en runt hij een bedrijf dat miljoenen omzet.

jia ruan wijst naar zichzelf in de krant

Zo is hij een tijdje terug in de krant verschenen en heeft hij een interview gehad met Vice over zijn succes. Dat is niet niks.

Niemand weet zoveel van verkopen op Bol.com als Jia Ruan. Ondertussen weet hij alle ins en outs en heeft hij de grootste fouten al voor je gemaakt. Dat scheelt jou weer een hele hoop stress, gedoe en natuurlijk geld. Als je iets wilt leren over verkopen op Bol.com, dan is Jia de uitgewezen persoon voor jou.

5. Wat zeggen anderen over Jia Ruan?

Als ik het internet afstruin naar cursisten zoals mij (die al reeds aan de slag zijn gegaan met de Bol Masterclass), dan vind ik alleen maar positieve reacties. Hieronder een aantal screenshots om te zien wat anderen van Jia Ruan en zijn cursus vinden.

6. Wat kost het en is het je geld waard?

Om met de deur in huis te vallen: ja de cursus van Jia Ruan is een investering. Een investering in jezelf en in je toekomst. Wat je precies betaald? €997 in één keer óf €250 in 5 termijnen.

Vanwege de omvang van de cursus van Jia en de coaching die je krijgt, kun je dit zien als een opleiding tot zelfstandig Bol.com verkoper. Het gaat je inderdaad flink wat geld kosten (zoals de meeste opleidingen), maar het leert je wel om skills op te bouwen waar je de rest van je leven profijt van hebt.

De vraag is: wat is het je waard om je vrijheid terug te krijgen, controle over je eigen leven te hebben en vanuit thuis te kunnen werken? De investering die je vandaag nog kunt maken, kan doorslaggevend zijn voor de rest van je leven. Dat is belangrijk om bij stil te staan.

Of het je geld waard is, is dus volledig aan jou. Maar als ik jou was, zou ik het wel weten 😉

Ik wens je in ieder geval veel wijsheid toe.

7. Conclusie

De Bol Masterclass van Jia Ruan is een complete, allesomvattende cursus om aan de slag te gaan als verkoper op de website van Bol.com. Je leert alles wat je moet weten om aan de slag te gaan, je krijgt alle hulp die je nodig hebt van Jia en je kunt eindeloos sparren met andere cursisten.

Voor een investering van €997 verander jij wellicht vandaag nog je leven. Durf jij de stap te wagen?

Direct beginnen met de Bol Masterclass! »

Heeft deze review Bol Masterclass je nog niet echt overtuigd? Bekijk dan eerst eens de gratis training van Jia. Dit is een aanrader om een eerste indruk te krijgen van wat je te wachten staat.

Ik wil eerst de gratis training bekijken! »

Beoordeling | Bol Masterclass
 • Kwaliteit
 • Klantenservice
5

Samenvatting

Jia Ruan is een betrouwbare internet marketeer die zijn kennis zorgvuldig heeft samengesteld in een waardevolle online cursus. Binnen enkele stappen al aan de slag met geld verdienen via het internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *