Wil jij je kik account verwijderen? Ga naar https://ws.kik.com/delete, vul je account gegevens in en klik op “GO!” om je account te verwijderen. Let op dat je je dit via je e-mailadres nog moet bevestigen.

Kik account verwijderen in 5 korte stappen

 1. Ga naar https://ws.kik.com/delete.
 2. Vul je kik gebruikersnaam in.
 3. Vul je e-mailadres in die gekoppeld is aan je kik account.
 4. Klik de groene knop “GO!”.
 5. Je ontvangt nu een bevestigingsmail of je je account daadwerkelijk wilt verwijderen. Klik op de link in deze e-mail om de verwijdering van je account definitief te maken.

Liever je kik account deactiveren? Klik dan hier.

32 reacties op “KIK ACCOUNT VERWIJDEREN? Dit is PRECIES wat je moet doen!

 1. Roy zegt:

  Als ik mijn kik acount definitief verwijderd word ik dat automatisch uit alle openbare groepen gezet? Als ik via iemand anders acount inlog zie ik mijn ouwde acount nog steeds in de groep staan klopt dit?

 2. Rianne zegt:

  Wil een oud account verwijderen maar heb alleen emailadres geen gebruikersnaam.
  Hoe kan ik achter de gebruikersnaam komen zodat ik die oude kan verwijderen en toch een nieuwe kan aanmaken met mijn emailadres

 3. Mirjam zegt:

  Als ik opdracht geef mijn kik account definitief te verwijderen, hoe lang duurt het dan dat deze verwijdering definitief is?

  • Dennis
   Dennis zegt:

   Beste Pascalle,

   Vervelend om te horen! Helaas is dat niet meer terug te draaien.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

 4. Svenja zegt:

  Dank je wel Dennis voor je snelle antwoord. Ik heb nog een vraag: zien de contacten waarmee er een lopende conversatie is/was en die dus niet in de lijst zoeken ook dat mijn account verwijderd is of zien zij dat pas als ze een bericht naar mij sturen?

 5. Svenja zegt:

  Als ik mijn kik account definitief verwijder zien mijn contacten dan ook dat mijn account niet meer bestaat? En zo ja hoe zien ze dat…

  Groetjes!

  • Dennis
   Dennis zegt:

   Beste Svenja,

   Ze krijgen hier geen bericht van maar mochten ze je willen opzoeken in hun contactenlijst, dan vinden ze niks. Hieruit kunnen ze concluderen dat je je account hebt verwijderd.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

 6. M zegt:

  Als iemand zegt dat hij zijn kik verwijderd heeft zie je de dagen dat diegene kik heeft dan nog doorlopen of stopt dat dan ook? Nu loopt het nog wel door namelijk.

 7. Paco zegt:

  Hallo, ik heb een probleem help!! Heb mijn e-mailadres verwijderd dan het bijbehorende Kikaccount. Kan dus de link niet activeren omdat mijn e-mailadres simpelweg opgeheven is. Gevolg is dat ik al meer dan een jaar tegen een kikaccount aankijk die ik permanent wil verwijderen. Heb kik net een hulpvraag gestuurd maar die reageren niet persoonlijk. Dus wat moet ik nu doen!!!?? Met vriendelijke groet Paco

  • Dennis
   Dennis zegt:

   Beste Paco,

   Wij kunnen je hier helaas ook niet verder mee helpen. Hopelijk kun je nog een oplossing vinden.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

 8. Renee zegt:

  Wellicht ‘domme’ vraag, maar de foto van 1 van mijn contacten is sinds vandaag zwart. Is echter wel op te vragen met foto met een ander kik account. Als ik geblokkeerd zou zijn zou ik dat niet echt merken, bij stoppen met chatten volgens mij ook niet, dus was heeft deze contactpersoon gedaan zodat ik zijn profielfoto niet meer kan zien en waarschijnlijk niet meer kan communiceren en ik onder een ander kik account wel zijn foto zie.

  • Manon zegt:

   Hallo Dennis,

   Dank voor je reactie, maar op de kik website is het niet te vinden en bij het indienen van een vraag krijg ik een automatische reactie dat er niet op persoonlijke vragen in wordt gegaan.
   Enig idee?
   Dank, Manon

  • Dennis
   Dennis zegt:

   Beste B,

   Als je binnen 30 dagen weer inlogt op het verwijderde account, kun je de verwijdering stoppen. Na 30 dagen ben je je account echt kwijt.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

  • Dennis
   Dennis zegt:

   Beste Isa,

   Nee de gesprekken blijven voor de ander wel bestaan.

   Met vriendelijke groet,
   Team Gebruikersnamen.nl.

 9. Maria zegt:

  Hallo,

  Bedankt voor deze informatie. Echter is mijn account niet echt verwijderd. Ik kan mij elk moment inloggen en heb al mijn contacten nog. Hoe kan ik KIK echt verwijderen?

  Met vriendelijke groet Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *