Laatst geüpdate op:

Wil jij geld verdienen met snapchat? Er zijn al enkele methoden bekend waarmee reeds geld verdiend wordt dankzij de snapchat app. Lees hier precies hoe!

Geld verdienen met snapchat? Dit zijn 4 manieren!

  1. Affiliate marketing
  2. Betaalde promoties
  3. Tekeningen verkopen

1. Affiliate marketing

De eerste methode om geld te verdienen met snapchat is misschien wel de eenvoudigste methode. Met deze methode ga je namelijk producten aanbieden voor bedrijven. Dit doe je door middel van affiliate marketing. Je deelt dus een linkje op snapchat en als iemand van je volgers via het betreffende linkje iets koopt, ontvang jij een X percentage van de opbrengst.

Wanneer je veel volgers hebt kan dit een uitstekende methode zijn om flink wat geld binnen te harken via snapchat!

Tip: plaats direct gratis je snapchat naam op deze website om snel meer volgers te krijgen!

2. Betaalde promoties

Ben je vaak bezig met bijvoorbeeld fitness of is beauty echt jou ding? Dan kun je bedrijven zoeken die graag een product via jouw snapchat willen aanbieden. Zo kun je dus bijvoorbeeld bepaalde shakes of make-up producten laten terugkomen waarvoor een bedrijf jou zal betalen.

Let wel op dat je hiervoor genoeg volgers moet hebben om bedrijven te kunnen interesseren in een samenwerking met jou. Als een samenwerking eenmaal staat, is het een mooie vorm van opbrengsten via snapchat.

3. Tekeningen verkopen

De laatste methode is misschien de moeilijkste maar wel meest creatieve oplossing. Kan jij goed tekenen en zou je daar wat extra geld mee willen verdienen? Dat kan! Jeremy Abdo ging je namelijk al voor.

Als student verdiende hij in kort tijd enorm veel met het verkopen van exclusive snapchat tekeningen. Dit zijn tekeningen die hij maakte op de snapchat app. Hoe vaker hij nieuwe tekeningen maakte, hoe beter hij wordt.

In het begin waren zijn tekeningen nog niet zo uitgebreid, maar tegenwoordig zijn het ware kunstwerken die veel geld opleveren. Hieronder zie je een tweetal voorbeelden van zijn werk.

groene hulk getekend op een snapchat fotohuis met man en een hond getekend op snapchat

Wil jij meer leren over Snapchat? Bekijk dan hier de Snapchat handleiding voor beginners. Ideaal voor wie net begint met Snapchat.

4 reacties op “GELD VERDIENEN MET SNAPCHAT? Dit is hoe je het doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0