Last Updated on 3 januari 2020 by Admin

Ben je op zoek naar een dating site beter dan tinder? Dan ben je hier aan het juiste adres. Tinder heeft namelijk een aantal nadelen waardoor veel mensen zoekende zijn naar alternatieven. Geen probleem, die hebben we voor jou.

Nadelen Tinder

Om te kunnen snappen waarom de meeste mensen op zoek zijn naar een dating site beter dan tinder, hebben we de volgende nadelen van tinder op een rijtje gezet:

  • Facebook account is verplicht. Je moet dus over een facebook account beschikken en deze synchroniseren met je tinder account. Zo weet tinder dus in 1 keer heel veel over jou…
  • Ook op Tinder vind je neppe accounts. Het maken van een nieuw facebook account is zo gedaan. Dat mensen verplicht facebook moeten gebruiken betekend dus niet dat alle accounts echt zijn. Pas dus goed op!
  • Tinder staat vooral bekend om het ontmoeten van mensen dicht in jouw buurt. Zoek je dus liever iemand verder weg? Dan is tinder niet echt iets voor jou.

Alternatief beter dan tinder

Er zijn een aantal goede alternatieven voor tinder. Het snelste, makkelijkste en geheel gratis alternatief is gebruikersnamen.nl. Dit is een online platform waarop je je eigen gebruikersnaam van bijvoorbeeld snapchat, instagram of kik plaatst.

Door je gebruikersnaam gratis achter te laten zullen duizenden Nederlanders & Belgen je dagelijks terugvinden. Gebruikersnamen.nl ontvangt maandelijks namelijk meer dan tienduizenden bezoekers. De kans is dus heel groot dat je benaderd wordt door leuke mensen uit jouw omgeving.

Maar zo kun je niet alleen gevonden worden, zo kun je ook andere mensen vinden door het gebruik van verschillende filters. Zoek bijvoorbeeld mensen in jouw provincie, van jouw leeftijd en een bepaald geslacht. Het is allemaal mogelijk.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0